VERZEKERINGEN

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering voor het moment dat je een opdracht hebt. De verzekering van ZP Zaken onder het label ZP Control maakt het mogelijk!
 
Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.
WAAROM DEZE VERZEKERING

Hoge dekkingen

ZP Control bied  in samenwerking met partner Hiscox een collectief verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak en €10.000.000,- per jaar. 

Laagste prijs

Vanaf €540,- per jaar een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak. Dit vind je bij geen enkele andere partij!

Flexibiliteit ten top

Nu aanvragen, direct verzekerd. Opzeggen omdat je opdracht afloopt? Met één werkdag is het geregeld. Zo heb je alleen kosten als je inkomsten hebt. Ideaal, dachten wij zo.

Geen eigen risico

ZP Control neemt het eigen risico volledig van je over. Mocht je onverhoopt aansprakelijk gesteld worden, kost het je dus helemaal niets.

DE VERZEKERING VAN ZP CONTROL

Het is voor een Zelfstandig Professional van groot belang goed verzekerd te zijn. Zodra er schade ontstaat door jouw toedoen, kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Voor jou, maar ook voor de opdrachtgever waarmee je samenwerkt. Als de schade niet (volledig) op jou verhaald kan worden, loopt de opdrachtgever het risico dat hij de schade niet kan verhalen. Dit risico minimaliseren is belangrijk, zodat de samenwerking zonder zorgen kan plaatsvinden.

 

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is duur om zelfstandig af te sluiten. Hierdoor kiezen veel ZP’ers ervoor on- of onderverzekerd bij zijn/haar opdrachtgever actief te zijn. Daarnaast zit je bij veel verzekeraars vast aan jaarcontracten en vergt de acceptatie veel tijd. De collectieve beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering van ZP Control biedt de oplossing hiervoor!

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide  dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

IK WIL DIRECT EEN BEROEPS – EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Word lid bij ZP zaken en meld je direct aan voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Control. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat. Geen langdurige zorgen meer en jij kunt direct weer als Zelfstandig Professional aan de slag.

BRANCHES
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

IT

HRM & Finance

PR, Marketing, Reclame en Communicatie

Techniek & Bouwkunde

DEKKING

Soort verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Per aanspraak

€ 2.500.000,-

€ 2.500.000,-

Per jaar

€ 5.000.000,-

€ 10.000.000,-

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email of social media.

+31 6 2918 9674

BEL ONS

WEBSITE

ADRES

Polaris Avenue 33

2132JH Hoofddorp

MAIL ONS

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© ZP ZAKEN B.V.