BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
(ofwel: BAV) dekt jou als Zelfstandig Professional in tegen beroepsfouten. Het gaat om nalatigheid, om onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. Het gaat hierbij om financiële schade die bij de opdrachtgever is ontstaan door jou beroepsmatige handelingen. 
Loop als Zelfstandig Professional geen enkel risico!

Maak een keuze uit onze lidmaatschappen en krijg toegang tot de verzekering van ZP Zaken.

F1E24805-7BD5-4EFD-BC34-745C4786BC7D_4_5

Direct verzekerd binnen

1 werkdag

Betaal niet onnodig

Hoge dekking - 2,5 mio per aanspraak

10 mio per jaar

Gecombineerde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Laagste prijs

Speciaal voor ZP'ers

Daarom kiezen Zelfstandig  Professionals voor ZP Zaken

Veel Zelfstandig Professionals die te werk gaan zijn niet of niet juist verzekerd. De financiële schade die bij jouw opdrachtgever ontstaat door foutief beroepsmatig handelen kan heel groot zijn.

Daarom heeft onze partner Verzekeringen24 een risicoscan ontwikkeld die jou inzicht geeft in het risico dat je loopt tijdens je opdracht.

Let op:  Veel opdrachtgevers en bemiddelaars stellen een Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verplicht. 

Heb ik als ZZP'er zo'n BAV nodig? 
De verzekering van ZP Zaken

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

Word lid bij ZP zaken en meld je direct aan voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat. Geen langdurige zorgen meer en jij kunt direct weer als Zelfstandig Professional aan de slag.

Let op: de beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt geen schade die voortkomt uit cyber evenementen.

Hiervoor biedt ZP Zaken een speciale cyber dekking.

Zie aanvraagformulier.

 
BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Bekijk hier de premie

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Zaken is de goedkoopste van Nederland. Je betaalt namelijk maar een premie van €540,- per jaar met een All-In lidmaatschap, waarmee je goed gedekt bent. Namelijk voor 10 miljoen per jaar! Benieuwd naar de premie van de verzekering? Check hieronder het overzicht of vraag direct aan.

Je kunt kiezen uit drie soorten lidmaatschappen voor de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Klik hier voor een uitgebreide foto waarin de onderdelen van elk lidmaatschap worden benoemd. De verzekeringspremie staat los van de lidmaatschapskosten. Deze worden apart gefactureerd. De lidmaatschapskosten worden jaarlijks gefactureerd. De verzekeringspremie kan ook maandelijks worden gefactureerd als dit gewenst is. Hier komen maandelijkse administratiekosten bij. 

Jaarlijkse premie

Maandelijkse Premie

LIGHT

STARTUP

ALL-IN

€ 660 ,-

€ 600 ,-

€ 540 ,-

€ 60 ,-

€ 55 ,-

€ 50 ,-

Lidmaatschap

Download de ZP Zaken
verzekeringsgids 2020

Elk jaar maakt ZP Zaken een overzicht van de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor Zelfstandig Professionals. Download de gids via onderstaande button!

Wat dekt een BAV standaard?

Materiële schade

Dit is een aanvulling die jou indekt tegen materiële schade aangericht tijdens jouw werkzaamheden.

Beroeps- en bedrijfs

aansprakelijkheid

ZP Zaken biedt een gecombineerde BAV en ABV verzekering aan. Wel zo handig, alles in 1 keer geregeld!

Juridisch verweer

De verzekering dekt ook juridisch verweer, net als de wettelijke rente en de kosten die je maakt om schade te voorkomen of te beperken.

Vergoeding (ongeacht een terechte schadeclaim)

Onderaan de streep kun je rekenen op vergoeding van kosten die je nodig hebt om jouw belangen te verdedigen en te vergoeden, ongeacht of de schadeclaim terecht is. 

Meest gestelde vragen van professionals over de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:

Waarom is jullie premie zo laag?


Vanwege de mantelovereenkomst die wij hebben gesloten met onze partner HISCOX kunnen wij deze verzekering met een voordelige premie aanbieden aan onze leden.
Moet ik zowel een beroeps als een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?


Bij ZP Zaken krijg je beide verzekeringen op 1 polis. Wel zo makkelijk, dachten wij.
Hoe lang zit ik dan eigenlijk aan deze verzekering 'vast'?


Je zit gelukkig nooit vast aan de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Zaken. Je kiest ervoor om de verzekering af te sluiten wanneer je een opdracht hebt of in de toekomst zal hebben. Je betaalt alleen wanneer je de verzekering nodig hebt. Loopt jouw opdracht 6 maanden i.p.v. een jaar? Dan betaal je ook echt alleen voor de 6 maanden dat je werkzaam bent geweest.
Ik kan de verzekering dus pauzeren en continueren. Hoe werkt dat?


Loopt je opdracht af en duurt het even voordat je begint aan een nieuwe opdracht? Dan kun je de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij ZP Zaken gemakkelijk 'pauzeren' Dit kun je aan ons doorgeven middels ons wijzigingsformulier. Je vermeld hier dat je de verzekering tijdelijk wilt stopzetten en wij verwerken dit binnen 12 uur. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging en indien van toepassing een creditnota. Begint je opdracht weer? Dan geef je dit weer door met behulp van het wijzigingsformulier.
Ik heb ook andere opdrachten. Zijn die ook onder deze polis verzekerd?


Voer jij dezelfde werkzaamheden ook uit bij andere opdrachtgevers? Dan kun je deze werkzaamheden hoogstwaarschijnlijk onder dezelfde verzekeren. Wij zouden graag willen weten waar jij elders werkzaam bent, zodat onze adviseur kan kijken naar de mogelijkheden. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op met Michel Verheij: 06 51235650
Kan ik mijn beroep altijd bij jullie verzekeren?


Wij werken met branches waarin de meest voorkomende beroepen vallen. We kunnen dus garanderen dat jouw beroep bij ons verzekerd kan worden. Echter zijn er soms specifieke beroepen waarbij het helaas niet mogelijk is om je bij ons te laten verzekeren. Hierin kijken wij graag samen naar een andere oplossing met als doel jou goed te kunnen verzekeren. Vragen of we jouw beroep kunnen verzekeren? Neem contact op met Michel Verheij: 06 51235650
Ik heb elders een verzekering lopen. Kunnen jullie deze voor mij oversluiten?


Ja dit kunnen wij doen! Heb je elder nog een beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering lopen, maar wil je niet het gedoe meemaken met opzeggen? Dan doen wij dit graag voor jou. We kijken wel eerst graag of wij je kunnen verzekeren, voordat wij jouw andere verzekering opzeggen. Vul daarom je gegevens in en wij nemen contact met je op!
Hoe kan ik doorgeven dat ik een nieuwe opdracht heb als ik de verzekering heb lopen?


Is je opdracht afgerond en heb je direct een nieuwe opdracht weten te vinden? Top! Dan willen wij dit graag weten. We kunnen je werkzaamheden dan opnieuw administreren en zo blijf jij zonder zorgen zo goed mogelijk verzekerd. Je geeft dit door via ons wijzigingsformulier.
Wat is de verzekeringspremie?


De Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij ZP Zaken heeft een jaarpremie vanaf €540,-. Je kunt kiezen om dit jaarlijks te betalen of maandelijks. Wanneer je de keuze maakt om maandelijks te betalen, dan betaal je per maand een bedrag vanaf €50,-. De maandelijkse facturatie is inclusief administratiekosten.

"Met een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voel ik mij een stuk zekerder in mijn werkzaamheden. En doordat ik bij ZP Zaken alleen betaal wanneer ik daadwerkelijk een opdracht heb, betaal ik geen cent teveel."

Jan den Bakker, Systeembeheerder

"De flexibiliteit van ZP Zaken is top. Ik heb vaak veel korte opdrachten achter elkaar. Ik hoef alleen door te geven wie de nieuwe opdrachtgever is en ik kan ervan uitgaan dat ik weer goed verzekerd te werk kan. Dat vind ik fijne service".

Ferry Ouwenhand, UX Designer

"Ik kan deze verzekering gemakkelijk aan en uit zetten.  Hierdoor betaal ik nooit teveel premie als ik even geen opdracht heb".

Evie Wolters, HR Business Partner

De verzekerbare branches van ZP Zaken
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hiernaast genoemde branches. Klik de button hieronder voor de brancheverklaring.
PR, Marketing, Reclame en Communicatie
HRM & Finance
IT
Techniek en overige
Dekking van de verzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

Soort verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Per aanspraak

€ 2.500.000,-

€ 2.500.000,-

Per jaar

€ 5.000.000,-

€ 10.000.000,-

Deze bemiddelaars accepteren onze BAV:
ZP'ers met onze BAV werken onder andere voor:
De voordelen van een ZP Zaken lidmaatschap

Maak je keuze uit een van onze lidmaatschap pakketten en krijg toegang tot de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Zaken.

Klik hier voor het volledige overzicht van de lidmaatschappen.

ZP Kennisbank

ZP Nieuwsbrief

Toegang tot andere verzekeringen met hoge kortingen, zoals de Cyberverzekering of collectieve ziektekostenverzekering

Toegang tot de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met korting

Diverse waardevolle whitepapers, zoals

de ZP Facts

Gratis eerstelijns juridisch advies

Events en Netwerkborrels

Gratis financiële analyse

Bedrijfsrisicoscan met inzichten voor jouw bedrijf

ZP Community

Gratis subsidiecheck

Golfcommunity voor €25,- of €50,- per jaar

Gratis hypotheekadvies

10% korting op trainingen en opleidingen

Geen opstartkosten bij het afsluiten van een mobiliteitskaart 

Check jouw premie

Vanaf €50,- per maand heb jij zowel een beroeps- als een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ineen

We staan graag voor jou klaar!

Heb je vragen over de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZP Zaken? Laat het ons weten! We staan voor je klaar en helpen je graag. Neem contact met ons op door op onze foto's te klikken of laat

een Bel mij terug verzoek achter. 

Anna zp logo.png
Anna Smedema
Michel-zp-002.png
Michel Verheij
ZP logo nalini3.png
Nalini Badloe
ZP logo Siseley Vollebregt.png
Siseley Vollebregt
De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

Siseley Vollebregt

06-15388929

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092