BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering voor het moment dat je een opdracht hebt. De verzekering van ZP Zaken onder het label ZP Control maakt het mogelijk!
 
Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.
WAAROM DEZE VERZEKERING
HOGE DEKKINGEN
LAAGSTE PRIJS
FLEXIBILITEIT TEN TOP
GEEN EIGEN RISICO
ZP CONTROL
DE VERZEKERING VAN ZP CONTROL

Het is voor een Zelfstandig Professional van groot belang goed verzekerd te zijn. Zodra er schade ontstaat door jouw toedoen, kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Voor jou, maar ook voor de opdrachtgever waarmee je samenwerkt. Als de schade niet (volledig) op jou verhaald kan worden, loopt de opdrachtgever het risico dat hij de schade niet kan verhalen. Dit risico minimaliseren is belangrijk, zodat de samenwerking zonder zorgen kan plaatsvinden.

 

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is duur om zelfstandig af te sluiten. Hierdoor kiezen veel ZP’ers ervoor on- of onderverzekerd bij zijn/haar opdrachtgever actief te zijn. Daarnaast zit je bij veel verzekeraars vast aan jaarcontracten en vergt de acceptatie veel tijd. De collectieve beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering van ZP Control biedt de oplossing hiervoor!

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide  dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

MELD JE NU AAN VOOR HET ALL-IN LIDMAATSCHAP EN KRIJG 10% KORTING OP DE VERZEKERING
BRANCHES
VERZEKERBARE BRANCHES
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.
PR, Marketing, Reclame en Communicatie
HRM & Finance
Techniek & Bouwkunde
IT
DEKKING
DEKKING VOOR DE VERZEKERING

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

Soort verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Per aanspraak

€ 2.500.000,-

€ 2.500.000,-

Per jaar

€ 5.000.000,-

€ 10.000.000,-

INVESTERING
INVESTERING VOOR DE BAV
De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZP Zaken.
Ben je bekend met kennisbemiddelaar HeadFirst en maak je gebruik van de Premium of Excellent dienstverlening? Dan kun jij gebruik maken van het ZP Zaken lidmaatschap ‘All-in’ en vergoeden zij voor jou de kosten van deze verzekering.
Ben je niet bekend met HeadFirst, maar wil je wel je werkzaamheden verzekeren? Dan krijg je een lidmaatschap bij ZP Zaken.
 • Met het All-in lidmaatschap bedraagt de verzekering €540,- per jaar wanneer je jaarlijks betaalt. Of €600,- in twaalf maandelijkse termijnen van €50,-*.
   
 • Met het Startup-lidmaatschap bedraagt de verzekering €600,- per jaar wanneer je jaarlijks betaalt. Of €660,- in twaalf maandelijkse termijnen van €55,-*.​
   
 • Met het Light lidmaatschap bedraagt de verzekering €660,- per jaar wanneer je jaarlijks betaalt of €720,- per jaar in twaalf maandelijkse termijnen van €60,-*
*Maandelijkse facturatie is inclusief administratiekosten
De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email, social media of kom langs voor een kopje koffie. 

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

Vragen over de verzekering?
Bel +31 (0) 6 51235650
+31 (0) 6 29 18 96 74

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

© ZP ZAKEN B.V.

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon