ARBEIDSONGESCHIKTHEID
VOORZIENINGEN
Wanneer jij uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk wel te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks weer gedekt moeten zijn. 
Daarom heeft ZP Zaken - in samenwerking met haar partners - een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou, als Zelfstandig Professional, op maat gemaakt. Ideaal, zodat jij je kunt focussen op je herstel! 
Bekijk hieronder welke partners zijn aangehaakt.
ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVOORZIENING
SHAREPEOPLE
Dé voorziening bij arbeidsongeschiktheid. Startup, BV, VOF of eenmanszaak? Het maakt niet uit. Samen zorgen we voor een inkomen bij ziekte. Er zijn geen vergaderingen over ziekmeldingen, selecties of instapmomenten. SharePeople is nooit vol, overal in Nederland beschikbaar en we hoeven vooraf niet je jaarcijfers te zien
SharePeople is geen verzekering: deelnemers dekken onderling het risico op arbeidsongeschiktheid af voor een termijn van 2 jaar. Je betaalt dus geen premie, maar je maakt een reservering op je eigen bunq-rekening. Al deze rekeningen bij elkaar vormen een vangnet en daarmee kan SharePeople meer dan 6% zieken opvangen. Je betaalt maximaal de hoogte van je reservering, maar in de regel is dit veel minder. Het bedrag dat je maandelijks overhoudt, kun je vrij besteden en ben je niet kwijt zoals bij een AOV-premie wel het geval is.
ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING
CENTRAAL BEHEER
centraalbeheerachmea.png
Wanneer jij als Zelfstandig Professional arbeidsongeschikt raakt, krijg je meestal geen uitkering van de overheid. Je bent hierdoor zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Om deze reden is het belangrijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te overwegen. Je ontvangt dan namelijk een maandelijkse uitkering als je ziekt wordt of wanneer je een ongeval krijgt. Een AOV zorgt ervoor dat jij als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten. 
De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Centraal Beheer zorgt ervoor dat jij direct alles online geregeld hebt. Geen vergaderingen, medische test, inkomenstoets of wachttijd. Aldus geen gedoe en alles in korte tijd geregeld voor een zeer lage prijs.
MOVIR
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) van Movir levert je meteen iets op. Vanaf dag 1 kun je rekenen op de steun van Team Movir om het beste uit jezelf te halen. En kun je niet meer werken door ziekte of een ongeval? Dan ga je er met onze aov financieel niet te veel op achteruit. 
Er komt veel op je af. In je werk als professional, maar ook privé. Het is dan niet vanzelfsprekend dat alles altijd soepel gaat. Laat staan dat je ruimte voelt om te groeien. Bij Movir staat vanaf de eerste dag dat je verzekerd bent een team van experts klaar dat je ondersteunt om het beste uit jezelf te halen. Daarin heeft Movir meer dan 100 jaar ervaring.
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

Siseley Vollebregt

06-15388929

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092