ZP.png
ZP.png
BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Loop als Zelfstandig Professional geen enkel risico!

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZP Zaken is de goedkoopste van Nederland. Je betaalt namelijk maar een premie van €540,- per jaar met een All-In lidmaatschap, waarmee je goed gedekt bent. Namelijk voor 10 miljoen per jaar! 

Vul hieronder het aanvraagformulier in, dan beoordelen de adviseurs direct jouw aanvraag. Je krijgt binnen 1 werkdag uitsluitsel per e-mail of wij jouw verzekering kunnen afsluiten.

Indien wij nog vragen hebben, nemen wij contact met je op om die meteen door te nemen. Heb jij vragen? Vul het formulier hiernaast in en we bellen je terug. 

Bel of mail bij vragen! 

Twijfels of wil je iets vragen voordat je de verzekering afsluit? We helpen je graag! Bel of mail naar Anna.

Download/bekijk hier de voorwaarden:

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verheij Groep b.v., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12047654. ZP Zaken bied je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092