golf zp zaken

Bedankt – NK Golf voor ZP’ers 2018!

Vrijdag 21 september 2018 vond de vierde editie van het NK Golf voor ZP’ers plaats. Dit jaar vond het, net als in het eerste jaar, plaats op BurgGolf de Haverleij in ‘s-Hertogenbosch. Met zowel een volle clinic als een vol toernooi, het weer dat mee zat en de uitstekende service van BurgGolf was het wederom een zeer geslaagde dag. ZP Zaken en haar partners ONVZ en HeadFirst willen alle deelnemers bedanken voor de onvergetelijke dag!

Gedurende de dag zijn er veel foto’s en filmpjes gemaakt, net als voorgaande jaren zal er een aftermovie online komen. De aftermovie en de foto’s komen in de loop van volgende week online op onze websites. Ook onze ZP Radio-reporter, Sebas Krijgsman, heeft verslag gedaan van de golfdag. Dit verslag is te horen op ZP Radio: ZP Ochtend – Verslag NK Golf 2018.

Over NK Golf voor ZP’ers

Het NK Golf voor ZP’ers wordt jaarlijks georganiseerd door ZP Zaken onder het label ZP Golf. ZP Golf is een unieke community waarin golf en ondernemerschap samen komen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen. Volgend jaar meedoen aan het NK Golf voor ZP’ers of de clinic volgen? Houd onze website of de social media kanalen in de gaten.

golf zp zaken

Tags :

Deel dit :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media