Onder ZP Control biedt ZP Zaken producten en diensten om het leven van de Zelfstandig Professional aangenamer, eenvoudiger en zorgelozer te maken. Verzekeringen, adviesdiensten, boekhoudoplossingen en pensioenproducten.

 

Twee speerpunten die in de flexibele arbeidsmarkt van het allergrootste belang zijn, staan hierin altijd voorop: kwaliteit en flexibiliteit. Binnen ZP Control wordt er onderscheid gemaakt tussen drie soorten diensten, namelijk verzekeringen,

advies en financieel.

VERZEKERINGEN
 
Beroepsaansprakelijkheid

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wanneer jij uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk wel te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks weer gedekt moeten zijn. Klik op meer info voor de mogelijkheden.

Zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor jou als zelfstandig professional bieden wij daarom een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering van ONVZ

en Zorg en Zekerheid aan

Cyber Clear verzekering

Cyberclear by Hiscox verzekert jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. Het is een verzekering die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox met de gevolgen van data-inbraak en hackers.

MEER INFO?

ADVIES
 
Juridisch advies

Gratis juridisch advies voor ZP'ers! Wij merken dat Zelfstandig Professionals (ZP’ers) regelmatig te maken hebben met juridische vragen. Vragen over bijvoorbeeld een conflict met je opdrachtgever, contracten of algemene voorwaarden. Daarom bieden wij, ZP Zaken, in samenwerking met DAS jou

de juridische adviesdesk

Bedrijfsrisico

Hulp bij het afdekken van risico’s. Verzekeringen24 helpt je bij het afdekken van de risico’s die horen bij het ondernemen. Welke dat precies zijn? Dat kan Verzekeringen24 (samen met jou) inzichtelijk maken. 

MEER INFO

Verzekeringsadvies

Verzekeringen24 biedt de Zelfstandig Professional onmisbaar advies over verzekeringen. Met de kosteloze BedrijfsRisicoScan heb je in één oogopslag zicht op jouw verzekerbare risico’s. 

FINANCIEEL
 
Subsidie check

Ontwikkel je producten of software? ZP Control helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Volledig no cure, no pay   Gebruik maken van de subsidie check?! Klik op meer info!

Pensioen

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Het is niet het eerste waar je aan denkt bij het uitvoeren van je werkzaamheden, maar het is wel belangrijk.

Salaris administratie

Heb jij een bv en besteed je de administratieve rompslomp omtrent jouw salaris liever uit? Met de dienstverlening van ZP Control wordt jouw salarisadministratie altijd volledig, tijdig en correct verzorgd.

Mobiliteitskaart

Lage kosten, duurzaam reizen, minder papierwerk en allemaal in één dienst. ​

Van A naar B, precies hoe jij dat wilt. Een slimme oplossing voor jou als Zelfstandig Professional. MobilityMixx.

Financiële analyse

Kan jij in de toekomst je plannen en dromen waarmaken? Of gooit een pensioentekort roet in het eten? Met inzicht en overzicht in je financiële situatie weet je precies hoe je ervoor staat.

Creditcard aanvraag

Profiteer van een uitgestelde betaling, bespaar tijd en betaal veilig en snel jouw zakelijke aankopen met de American Express Business Green Card. 

MEER INFO

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092