VERZEKERINGEN

CYBERCLEAR VERZEKERING

Cyberclear by Hiscox verzekert jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en

cyber-aanvallen. Het is een verzekering die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox met de gevolgen van data-inbraak en hackers.

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt schade. Hiscox helpt je met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat het gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar! Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken. Loop geen risico en sluit nu je Cyber Clear verzekering af. 

DIT IS VERZEKERD:

Systeeminbraak en digitale aansprakelijkheid​

Diefstal van privacygevoelige gegevens

Hacking

Afpersing en cyberaanvallen

DOE DE SECURITYSCAN

CyberClear by Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. Hiscox werkt hiertoe samen met de bedrijven SecureMe2 en RedSocks Security. Hun scans geven inzicht in de huidige status van de effectiviteit van jouw beveiligingsmaatregelen. Ze helpen je ook om jouw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen. 

  • Kies de scan van SecureMe2 als u een jaaromzet hebt tot 4 miljoen euro.

  • Kies de scan van RedSocks Security als u een jaaromzet hebt die hoger is dan 4 miljoen euro.

HEB JE ADVIES NODIG?

Onze CyberClear by Hiscox-verzekering is inclusief gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor jou op. Meer informatie of direct je verwerkersovereenkomst aanvragen? Neem dan per e-mail contact op met Hiscox via hiscox@ictrecht.nl.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email of social media.

+31 6 2918 9674

BEL ONS

WEBSITE

ADRES

Polaris Avenue 33

2132JH Hoofddorp

MAIL ONS

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© ZP ZAKEN B.V.