CyberClear by HISCOX

Cyberclear by Hiscox verzekert jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. Het is een verzekering die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox met de gevolgen van data-inbraak en hackers. Vandaag aangevraagd? Direct verzekerd

Met een premie van €150,- ben jij als zelfstandig professional goed gedekt.

Dataverlies, gehackt of aangevallen?

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt schade. Hiscox helpt je met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat het gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar! Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken. 

Loop geen risico en sluit nu je Cyber Clear verzekering af. 

Dit is verzekerd bij de Cyber Clear verzekering

Systeeminbraak en

digitale aansprakelijkheid​

Diefstal van privacygevoelige gegevens

Hacking

Afpersing en cyberaanvallen

Kosten van reparatie, gestolen

software, onderzoek en PR-advies

Inkomstenverlies

Doe de securityscan!

CyberClear by Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. Hiscox werkt hiertoe samen met de bedrijven SecureMe2 en RedSocks Security. Hun scans geven inzicht in de huidige status van de effectiviteit van jouw beveiligingsmaatregelen. Ze helpen je ook om jouw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen. 

  • Kies de scan van SecureMe2 als u een jaaromzet hebt tot 4 miljoen euro.

  • Kies de scan van RedSocks Security als u een jaaromzet hebt die hoger is dan 4 miljoen euro.

HEB JE ADVIES NODIG?

Onze CyberClear by Hiscox-verzekering is inclusief gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor jou op. Meer informatie of direct je verwerkersovereenkomst aanvragen? Neem dan per e-mail contact op met Hiscox via hiscox@ictrecht.nl.

Meer over de Cyber Clear by Hiscox

Systeeminbraak


CyberClear by Hiscox dekt de financiële gevolgen van cybercrime, zoals inbreuk op je systemen of data: - kosten van forensisch onderzoek; - kosten van communicatie met providers, klanten, toezichthouders, justitie, creditmaatschappijen en andere belanghebbenden; - kosten voor extra klantenondersteuning, bijvoorbeeld via een call centre; - kosten van crisismanagement, reputatieherstel en PR-campagnes.
Privacy


De gevolgen van gestolen privacygevoelige gegevens zijn verzekerd: - kosten van onderzoek door bijvoorbeeld justitie of creditcardmaatschappijen; - claims van individuele personen; - boetes opgelegd door toezichthouders, of andere verplichte vergoedingen.
Digitale aansprakelijkheid


Als je website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, dekt de cyberverzekering de hieruit voortvloeiende kosten af.
Hacking


Je bent verzekerd tegen schade veroorzaakt door hackers: - reparatie, vervanging of herstel van websites, programma’s of data; - kosten van gestolen software of data; - kosten van onderzoek en advies in systeembeveiliging; - kosten van forensisch onderzoek naar de identiteit van een hacker; - kosten van PR-advies voor reputatiebescherming.
Inkomstenverlies door cybercrime


Als een DDoS-actie, een aanval of een andere vorm van cybercriminaliteit in jouw computersystemen leidt tot inkomstenverlies, bijvoorbeeld door uitval van een webwinkel, is dit verlies gedekt.
Preventie van cybercrime: juridisch advies


Onze CyberClear by Hiscox-verzekering is een cyberverzekering inclusief gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor u op. Meer informatie of direct uw verwerkersovereenkomst aanvragen? Neem dan per e-mail contact met ons op via hiscox@ictrecht.nl.
Afpersing


De schade veroorzaakt door hackers die je website of data gijzelen, is verzekerd. De cyberverzekering is inclusief bijstand van security-experts. Ook krijg je in veel gevallen het eventueel betaalde losgeld vergoed.
Gehackt? Dan bieden we hulp!


Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. De cyberverzekering van Hiscox is inclusief assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat ons gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar. Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.
Disaster Recovery Maturity Scan


Hoe goed ben je voorbereid op een calamiteit? Heb je de juiste disaster recovery-maatregelen genomen? KPN Business Continuity is de ervaren organisatie die het voor jou test. Als klant van Hiscox kun je tot 2 maanden na ingangsdatum van jouw CyberClear-verzekering de Disaster Recovery Maturity Scan laten uitvoeren. Meer informatie? Lees de brochure!

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092