Arbeidsongeschiktheid voor zelfstandig professionals

Wanneer je uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks gedekt moeten zijn. Daarom hebben we een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar je uit kunt kiezen. Op maat gemaakt, zodat jij je kunt focussen op je herstel.

Zp Ideeen
aov-sharepeople

Arbeidsongeschiktheidsvoorziening

SharePeople is geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar een ondernemersnetwerk. Deelnemers dekken onderling het risico op arbeidsongeschiktheid af voor een termijn van 2 jaar. Je betaalt dus geen premie, maar je doet rechtstreeks donaties aan arbeidsongeschikte deelnemers. Gezamenlijk vormen we zo een vangnet bij arbeidsongeschiktheid.

aov-centraalbeheer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het is verstandig om nu al te weten hoe je voor jouw eigen situatie inkomen krijgt als het jou overkomt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is dan een goede optie. Je bepaalt bij Centraal Beheer zelf je eigen risicoperiode, verzekerd bedrag en uitkeringsduur. Zo krijg je de AOV die bij jouw situatie past. Aangesloten bij ZP Zaken? 10% korting!

For you

Heb ik als zzp'er zo'n AOV nodig?

Wanneer jij uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk wel te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks weer gedekt moeten zijn. 

Met een arbeidsongeschiktheidsvoorziening of een verzekering krijg je als ondernemer een uitkering als je even (of een langere periode) niet meer kunt werken. Bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval. Je bent met een aov dus verzekerd tegen inkomstenverlies. 

Vragen over een aov via ZP Zaken?

Leave a callback request
and we will go through your questions together

en_USEN