VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je heel makkelijk aanmelden via onze website.

Klik eens op deze link en je kunt direct je gegevens invullen om lid te worden. Je kunt kiezen uit twee lidmaatschappen.

Uit welke lidmaatschappen kan ik kiezen?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee pakketten. Het STARTUP lidmaatschap en het ALL-IN lidmaatschap. Beide pakketten bieden jou veel voordeel en zijn ideaal voor jou als Zelfstandig Professional. Bekijk ze hier.

Moet ik een eigen onderneming hebben?

Ben je pas begonnen en heb jij je nog niet aangemeld bij de KvK? Dat is geen probleem. Je kunt je alvast opgeven voor een lidmaatschap bij
ZP Zaken. Wanneer jouw inschrijving bij de KvK helemaal rond is zullen wij jouw gegevens bijwerken in onze administratie. 

Wat zit er in een lidmaatschap?

De twee lidmaatschappen van ZP Zaken zijn speciaal gemaakt zodat jij als Zelfstandig Professional kunt doen waar jij goed in bent: Bewust zelfstandig en professioneel met jouw vak bezig zijn. Je moet de waardering krijgen die je verdient. Wij geven die waardering. Middels een eigen wijze van informatievoorziening, met producten en diensten op maat gemaakt en door altijd een vraagbaak voor jou te zijn. Kijk eens op deze pagina voor info over de verschillende lidmaatschappen. 

ZPoffice.jpg
Hoeveel luisteraars heeft ZP Radio?

De uitzendingen van ZP Radio worden als podcasts verspreid in ons directe netwerk bestaande uit 50.000 Zelfstandig Professionals en partners. Luisteren kan live via deze link!

Uit welke branches kan ik kiezen?

De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

1.  IT

2. HRM & Finance

3. PR, Marketing, Reclame en Communicatie

4. Techniek en Bouwkunde

Zijn jullie tussenpersoon?

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.