Meest gestelde vragen

Alles omtrent het ondernemerschap direct geregeld. Word vandaag nog lid en profiteer van de collectieve kortingen op o.a. een aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering, arbeidsongeschiktheid, pensioenoplossing, factoring en meer.

zp-zaken-checklist
zp-questions
FAQ

Algemene vraag

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen drie pakketten. Het Light lidmaatschap, Startup lidmaatschap en het All-In lidmaatschap. Alle pakketten bieden jou veel voordeel en zijn ideaal voor jou als Zelfstandig Professional.

De lidmaatschappen van ZP Zaken zijn speciaal gemaakt zodat jij als Zelfstandig Professional kunt doen waar jij goed in bent: Bewust zelfstandig en professioneel met jouw vak bezig zijn. Je moet de waardering krijgen die je verdient. Wij geven die waardering. Middels een eigen wijze van informatievoorziening, met producten en diensten op maat gemaakt en door altijd een vraagbaak voor jou te zijn.

Ben je pas begonnen en heb jij je nog niet aangemeld bij de KvK? Dat is geen probleem. Je kunt je alvast opgeven voor een lidmaatschap bij
ZP Zaken. Wanneer jouw inschrijving bij de KvK helemaal rond is zullen wij jouw gegevens bijwerken in onze administratie. 

Vragen over de verzekeringen

Vanwege de mantelovereenkomst die wij hebben gesloten met onze partner HISCOX kunnen wij deze verzekering met een voordelige premie aanbieden aan onze leden.

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.

ZP Zaken werkt samen met Verheij Groep b.v., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12047654. ZP Zaken bied je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.

Ja dit kunnen wij doen! Heb je elder nog een beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering lopen, maar wil je niet het gedoe meemaken met opzeggen? Dan doen wij dit graag voor jou. We kijken wel eerst graag of wij je kunnen verzekeren, voordat wij jouw andere verzekering opzeggen. Vul daarom je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Vragen over de facturatie

Wij werken met automatische incasso. Elk lidmaatschap of product zullen wij in de eerste week van de maand factureren. 

Geen zorgen! Mocht de facturatie niet lukken, dan proberen we het nog een keer. Lukt het nog steeds niet dan nemen we contact met je op om het samen door te nemen. 

Dit kan niet. Wij werken met automatische incasso en zullen lidmaatschapskosten elke eerste week van de maand incasseren. 

Staat je vraag er niet tussen?

Laat een terugbel verzoek achter
en we nemen je vragen samen door

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.