Februari actie!

Het jaar starten met een veilig gevoel voor jou en je opdrachtgever!

Wist je dat je in 99% van de gevallen verplicht bent om een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben van je opdrachtgever?
Je bent niet de enige. Dat is niet erg want je kan hier vandaag wat aan doen. Speciaal voor jou hebben we een tijdelijke actie ontwikkeld.
De actie werkt als volgt, als jij je tussen 1 februari en 29 februari aanmeldt voor het ZP Zaken Lidmaatschap + beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontvang je een €100,- Bol.com digitale cadeaukaart
Lees snel verder voor meer informatie.
DE VERZEKERING VAN ZP ZAKEN

Het is voor jou als Zelfstandig Professional van groot belang om tijdens opdrachten goed verzekerd te zijn. Zodra er (zaak- of vermogens) schade ontstaat door beroepsfouten vanuit je rol bij de opdrachtgever, kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Voor jou, maar ook voor de opdrachtgever waarmee je samenwerkt. Dit risico minimaliseren is belangrijk, zodat de samenwerking zonder zorgen kan plaatsvinden en beiden geen financiële risico's lopen. 

 

Daarom heeft ZP Zaken een mantelovereenkomst ingekocht voor je "beroepsaansprakelijkheid" en ben je verzekerd van een prima dekking wanneer er schade ontstaat. Een scherpe jaarpremie, hoge verzekerde bedragen en maandelijks opzegbaar. Gemak en comfort dus, zoals het hoort voor Zelfstandig Professionals. 

De voordelen:
Liever eerst contact?
BRANCHES
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

IT

PR, Marketing, Reclame en Communicatie

HRM & Finance

Techniek & Bouwkunde

IK WIL DIRECT EEN BEROEPS – EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Word lid bij ZP Zaken en meld je direct aan voor onze collectieve  beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met super voordelig tarief. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat. En ontvang daarbij nu ook een €100,- Bol.com digitale cadeaukaart. Geen langdurige zorgen meer en jij kunt direct weer als Zelfstandig Professional aan de slag.

INVESTERING

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZP Zaken.
  • Het ZP Zaken Startup-lidmaatschap kost €49,50
  • De kosten voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn €600,- per jaar.
  • Na het eerste jaar is de verzekering dagelijks op te zeggen
  • Lees hier de voorwaarden van de actie.
Liever eerst contact?
VOLG DE VOLGENDE STAPPEN

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden.

Zie hieronder hoe je gemakkelijk de aanmelding werkt.

Meld je aan via onderstaande button voor het ZP Zaken Lidmaatschap + beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Na acceptatie & incasso van het ZP Zaken Lidmaatschap + beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontvang je binnen 1 werkdag de €100,- Bol.com digitale cadeaukaart en het verzekeringscertificaat.
De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.