Glass Buildings
De financiële diensten via ZP Zaken

Bij een leven als Zelfstandig Professional komen veel fiscale en financiële vraagstukken kijken. ZP Zaken staat je hierin bij onder het label ZP Control. We hebben de beste specialisten voor je geselecteerd, waaronder oplossingen voor je mobiliteitsvraagstuk, subsidies, een pensioenoplossing en financiële analyse.

Subsidie check

Ontwikkel je producten of software? Grote kans dat jij in aanmerking komt voor de WBSO subsidie, die kan oplopen tot wel €28.000 per jaar. ZP Zaken helpt je, in samenwerking met Wederic, om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project.

Mobiliteitskaart

Dé oplossing voor je mobiliteitsvraagstukken. Één kaart en online portal voor alle reistransacties. Van tanken tot aan parkeren en van OV-kosten tot aan de financiële administratie. In samenwerking met MobilityMixx biedt ZP Zaken de Mixx Card.

Financiële analyse

In samenwerking met Knab biedt ZP Zaken de financiële analyse voor Zelfstandig Professionals. Met deze analyse krijg je eenvoudig inzichtelijk hoe jij er financieel voor staat. Nu en in de toekomst.

Pensioen

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. ZP Zaken biedt in samenwerking met BrightPensioen dé pensioenoplossing voor Zelfstandig Professionals.

Salarisadministratie

Heb je een BV en besteed je de administratieve rompslomp omtrent jouw salaris lever uit? Met de dienstverlening van Pitch Payroll wordt jouw salarisadministratie altijd volledig, tijdig en correct verzorgd. 100% AVG Proof en overal en altijd inzichtelijk!

Creditcard

Profiteer van een uitgestelde betaling, bespaar tijd en betaal veilig en snel jouw zakelijke aankopen met de American Express Business Green Card. 

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092