ZP Factoring met Finqle

Factoring = jouw factuur, vanochtend verstuurd, vanmiddag al betaald. Finqle betaalt jouw factuur direct uit tegen een vast en laag tarief.
Zo kun jij weer doen waar je goed in bent; ondernemen!

Voor jou

Wat is American factoring?

Daar waar je bij traditionele factoring vaak je hele debiteurenbestand indient, dien je bij American factoring uitsluitend losse facturen in. Dit maakt American style factoring een flexibele factoring vorm waarbij je zelf altijd het overzicht behoudt. 

American factoring is een van de snelst groeiende alternatieve financieringsvormen binnen het Nederlandse MKB. Onze partner Finqle is de aangewezen specialist voor American factoring. Doe de factorscan en haal je voordeel eruit!

Prijzen

De kosten van American Factoring

Zoals er aan alle vormen van factoring kosten verbonden zijn, zitten er ook kosten aan American factoring. De kosten van American Factoring bestaan doorgaans uit een percentage van je factuurwaarde. Een van de dingen die American Factoring onderscheidt van andere vormen van factoring, is dat de kosten direct duidelijk zijn. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Bij Finqle betaal je een vast laag tarief dat varieert op basis van een aantal belangrijke factoren als de factuurwaarde, je jaaromzet en het betaaltermijn. Benieuwd naar de American Factoring kosten voor jouw organisatie? Die kun je hier berekenen. 

Waarom Finqle Factoring

Vandaag aangevraagd,
direct geregeld

American Factoring met transparant kostenmodel

Binnen één werkdag uitbetaald

.

Financieren op debiteurenniveau

(dus niet je complete portfolio)

Geen eisen aan je omzet, bedrijfsgrootte of factuurwaarde

Zeer geschikt voor jou als zp'er

.

Eenvoudig aanmeldproces

.

FAQ

Meest gestelde vragen van professionals

Ja. In principe komt iedereen in aanmerking. Helaas gelden voor sommige omstandigheden restricties. Zo kan een eerdere bankfinanciering leiden tot verpande facturen die vervolgens niet zomaar kunnen worden verkocht aan een factormaatschappij. Dit maakt een proces moeilijker, maar niet onmogelijk. Stel ons je vraag en wij gaan op zoek naar de oplossing.

Even wennen, maar geen probleem. Factoring is een alom geaccepteerde vorm van financieren en opdrachtgevers kijken er niet van op. Het is vaak wel even wennen omdat ze op een ander rekeningnummer moeten gaan betalen. Dat laatste ondervangen we door een nette introductiemail te sturen met tekst en uitleg. Daarin staat ook dat ze ons (of jou) altijd mogen bellen ter verificatie of extra uitleg.

Snel. Als je ons contactformulier invult, belt Finqle je binnen een werkdag terug. In dit gesprek gaan ze kijken of factoring een oplossing voor jou is. Als beide partijen daar een goed gevoel bij hebben, is de dienstverlening in een aantal dagen opgetuigd.

Vragen over American factoring via ZP Zaken?

Laat een terugbel verzoek achter en we nemen je vragen samen door

Michel Verheij

Commercie, Risk & Compliance

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.