De pensioenoplossing van Bright Pensioen

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Het is niet het eerste waar je aan denkt bij het uitvoeren van je werkzaamheden, maar het is wel belangrijk. Wanneer je je er in gaat verdiepen kom je al snel tot de conclusie dat veel pensioenbedrijven winstmaximalisatie nastreven, wat helaas ten koste gaat van jouw pensioen. Dat kan anders dachten wij en gelukkig denkt onze partner BrightPensioen er ook zo over.

zp-pensioen
Voor jou

Zelf je pensioen regelen?

BrightPensioen is speciaal voor de mensen die zelf hun pensioen moeten regelen. Het grote verschil bij BrightPensioen is dat zij niet verdienen aan jouw pensioenvermogen maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding. Daardoor blijft er voor jou meer over. Pensioen afsluiten bij BrightPensioen?! Sluit dan snel een abonnement af bij ZP Zaken en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Zp-Visual_Factoring
Prijzen

De kosten van BrightPensioen

  • Eenmalige inschrijfkosten van €50,-. Hiermee word je ook direct aandeelhouder van BrightPensioen.

  • Tot een opgebouwd vermogen van € 5000 en maximaal één jaar betaal je geen lidmaatschap. Daarna betaal je € 210 per jaar aan lidmaatschapskosten. BrightPensioen is de enige aanbieder die niet verdient aan jouw pensioenvermogen, maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding voor de dienstverlening. Mocht je een tijdje niet willen/kunnen inleggen dan kun je kosteloos een inlegpauze inlassen.
De voordelen

Waarom BrightPensioen?

Ongekend flexibel

Je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je wilt inleggen. Dat kun je op elk moment aanpassen, je kunt ook op ieder moment stoppen of een inlegpauze inlassen.

Meer pensioen

Deelnemers bij Bright bouwen meer pensioen op, doordat zij niet verdienen aan jouw pensioenpot maar aan het een vast lidmaatschapsmodel.

Je wordt aandeelhouder

Bij inschrijving betaal je €50,- waarmee je aandelen BrightPensioen koopt. Je krijgt hierdoor dus echt zeggenschap over je pensioen én deelt mee in de winst.

Meer dan alleen pensioen

BrightPensioen wil de Zelfstandig Professionals in Nederland pensioenbewuster maken d.m.v. webinars en workshops.

Nog niet overtuigd?

BrightPensioen is tegen variabele kosten

Ze verdienen niet aan jouw pensioen.
Zo houd je meer over.

Ze zijn een social enterprise

Ze gaan niet voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

BrightPensioen werkt met een coöperatie

Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst: slim en eerlijk.

Ben je er nog niet uit?

Laat een terugbel verzoek achter
en we nemen je vragen samen door

Michel Verheij

Commercie, Risk & Compliance

Anna Smedema

Relatie Manager

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.