LABELS

ZP Golf is een unieke community van Zelfstandig Professionals die passie voor golf en ondernemerschap met elkaar delen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen. Als lid van ZP Golf profiteer je direct van exclusieve voordelen op greenfees, golftrips, materiaal en -lessen.

DE GOLFCLUB VOOR ZELFSTANDIG PROFESSIONALS!
HET NK GOLFTOERNOOI VOOR ZP'ERS KOMT ERAAN!

Ook nog zo lekker aan het nagenieten van het heerlijke weer?

Het zonnetje brengt ons in ieder geval in de stemming om een lekker balletje te slaan. Het ideale moment daarvoor is natuurlijk de vijfde editie van het NK Golf toernooi voor ZP'ers van ZP Golf! 

Ook dit jaar kun jij je weer aanmelden! Een prachtige jubileum editie maakt het een extra speciaal event. Het wordt wederom weer een gezellige dag voor jou als Zelfstandig Professional.

We nodigen jou uit op vrijdag 20 September 2019.

Datum: 20 september 2019
Locatie: BurgGolf De Haverleij ('s-Hertogenbosch)
Kosten: €50,- excl. BTW (complete verzorging: incl. lunch, snacks en barbecue)*
Programma:
11:00 - 11:45: Ontvangst en opening
11:45 - 12:15: Show Mark Reynolds
12:30 - 17:30: 18 holes shotgun wedstrijd
17:30 - 21:00: Prijsuitreiking en barbecue

 

*In tegenstelling tot vorige edities wordt ook dit jaar voorafgaand aan het NK Golf voor ZP'ers gefactureerd. 

Praktische informatie:

 

DE ZP GOLFCLINIC

Kun je nog niet golfen,

maar wil je het wel leren?

Ook dit jaar organiseren we tijdens het NK Golf voor ZP'ers een clinic voor de professionals die nog niet kunnen golfen, maar het wel graag willen leren. Tijdens deze clinic leer je onder begeleiding van een golfprofessional de basisvaardigheden van golfen: Chippen, Putten, Full Swing én er is de mogelijkheid tot Superball waarin je het opneemt tegen de golf professional.


Datum: 20 september 2019
Locatie: BurgGolf De Haverleij ('s-Hertogenbosch)
Kosten: €65,- excl. btw. (complete verzoring: incl. golfprofessional, clubs, golfballen, materialen, afsluitende par-3 holes tegen golfprofessional, lunch, snacks en barbecue).*

 

Programma:
11:00 - 11:45: Ontvangst en opening
11:45 - 12:15: Vernieuwde Show PGA-professional Mark Reynolds
12:30 - 17:30 Golfclinic
17:30 - 21:00 Prijsuitreiking en barbecue

 

*In tegenstelling tot vorige edities wordt ook dit jaar voorafgaand aan het NK Golf voor ZP'ers gefactureerd. 

DE VOORDELEN VAN ZP GOLF

Unieke community

ZP Golf is een unieke community van Zelfstandig Professionals die passie voor golf  en ondernemerschap met elkaar delen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen.

NK Golf voor Zelfstandig Professionals

ZP Golf organiseert jaarlijks het Nederlands Kampioenschap Golf voor Zelfstandig Professionals. Als lid van ZP Golf heb je het recht hieraan deel te nemen.

Exclusieve voordelen

Als lid van ZP Golf profiteer je direct van exclusieve voordelen op greenfees, golftrips, materiaal en -lessen.

GOLF USA

Als lid van ZP Golf krijg je 15% korting op al je aankopen bij de winkels van Golf USA. Daarnaast ontvang je speciale aanbiedingen en organiseert Golf USA bijeenkomsten om je op de hoogte te brengen van de modernste technieken en de laatste ins en outs over golfmateriaal.

MARK REYNOLDS

Altijd al eens willen golfen met een echte professional? ZP Golf heeft een unieke samenwerking met golfer Mark Reynolds. Mark is al twintig jaar PGA Professional. Als lid van ZP Golf kun je golfen in een flight met Zelfstandig Professionals én Mark Reynolds, waarbij je unieke tips krijgt. Daarnaast organiseren we speciale clinics en trick shot shows.

DRUH BELTS

ZP Golf heeft een exclusieve samenwerking met Druh Belts. Als lid van ZP Golf krijg je 15% korting op al je aankopen in de webshop van Druh Belts.

BURGGOLF

BurgGolf is met zeven golfbanen marktleider in Nederland. Iedere baan heeft zijn eigen signature, maar er is wel een eenduidig concept als het gaat om memberships en service. BurgGolf heeft meer dan 30.000 leden en ruim 450 bedrijven zijn verbonden met de BurgGolf Business Club.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email of social media.

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© ZP ZAKEN B.V.