LABELS

ZP Golf.png

ZP Golf is een unieke community van Zelfstandig Professionals die passie voor golf en ondernemerschap met elkaar delen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen. Als lid van ZP Golf profiteer je direct van exclusieve voordelen op greenfees, golftrips, materiaal en -lessen.

DE GOLFCLUB VOOR ZELFSTANDIG PROFESSIONALS!
golfpas.png
DE VOORDELEN VAN ZP GOLF
icon-1.png

Unieke community

ZP Golf is een unieke community van Zelfstandig Professionals die passie voor golf  en ondernemerschap met elkaar delen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen.
icon-2.png

NK Golf voor Zelfstandig Professionals

ZP Golf organiseert jaarlijks het Nederlands Kampioenschap Golf voor Zelfstandig Professionals. Als lid van ZP Golf heb je het recht hieraan deel te nemen.
icon-3.png

Exclusieve voordelen

Als lid van ZP Golf profiteer je direct van exclusieve voordelen op greenfees, golftrips, materiaal en -lessen.

GOLF USA

Als lid van ZP Golf krijg je 15% korting op al je aankopen bij de winkels van Golf USA. Daarnaast ontvang je speciale aanbiedingen en organiseert Golf USA bijeenkomsten om je op de hoogte te brengen van de modernste technieken en de laatste ins en outs over golfmateriaal.

MARK REYNOLDS

Altijd al eens willen golfen met een echte professional? ZP Golf heeft een unieke samenwerking met golfer Mark Reynolds. Mark is al twintig jaar PGA Professional. Als lid van ZP Golf kun je golfen in een flight met Zelfstandig Professionals én Mark Reynolds, waarbij je unieke tips krijgt. Daarnaast organiseren we speciale clinics en trick shot shows.

DRUH BELTS

ZP Golf heeft een exclusieve samenwerking met Druh Belts. Als lid van ZP Golf krijg je 15% korting op al je aankopen in de webshop van Druh Belts.

burggolf-logo.png
BURGGOLF

BurgGolf is met zeven golfbanen marktleider in Nederland. Iedere baan heeft zijn eigen signature, maar er is wel een eenduidig concept als het gaat om memberships en service. BurgGolf heeft meer dan 30.000 leden en ruim 450 bedrijven zijn verbonden met de BurgGolf Business Club.