PREMIUM OF EXCELLENT BIJ HEADFIRST?

Heb jij een Premium of Excellent profiel in HeadFirst Select? Dan kun jij profiteren van korting op onder andere pensioenvoorziening, verzekeringen en adviesdiensten. Zodra jij een opdrachtovereenkomst aangaat met HeadFirst, krijg je er namelijk kosteloos een ZP Zaken lidmaatschap "All-In' bij. Lees snel verder om erachter te komen wat je allemaal met dit lidmaatschap kunt doen.

 
WAT HEEFT HEADFIRST AL VOOR JOU GEREGELD?

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vergoeding van beroeps- en

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, ofwel BAV. Zij vergoeden voor jou de kosten van een - via ZP Zaken afgesloten - beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Gedurende de looptijd van jouw opdracht ben jij verzekerd voor de diensten die jij aan de Opdrachtgever verleend.

Aanvullende Cyber verzekering

Een add-on op de BAV is de Cyberclear verzekering van Hiscox. Daarmee ben je verzekerd tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen, inclusief aansprakelijkheid door bijvoorbeeld een Opdrachtgever. De verzekering geeft tevens de mogelijkheid tot een gratis securityscan op cyberrisico's.

Mobiliteitskaart

Naast de verzekeringen kun jij ook gebruik maken van de mobiliteitsoplossing van MobilityMixx. Met een handige app en persoonlijke Mixx Card kun jij je overal in Nederland verplaatsen. Gebruik het OV, de taxi, parkeergelegenheden, elektrisch laden, Greenwheels of declareer je zakelijke kilometers.

WAT ZIT ER NOG MEER IN EEN ALL-IN LIDMAATSCHAP?

Onderdeel van de Premium en Excellent dienstverlening van HeadFirst is een ZP Zaken lidmaatschap 'All-in". Wij hebben verschillende partners aangesloten die collectieve voordelen bieden op bijvoorbeeld een zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenoplossing. 

Alle voordelen van het lidmaatschap vind je in het overzicht hieronder. Zodra jij via HeadFirst op een opdracht gaat starten, nemen wij contact met jou op om door te nemen van welke voordelen jij gebruik wenst te maken. 

 
VOORDELEN BIJ ZP ZAKEN

De verschillende producten en diensten die wij aanbieden worden aangeboden onder verschillende ZP Labels, waarbij elk label gericht is op diverse facetten van het ondernemerschap. Van verzekeringen tot adviesdiensten, van opleidingen tot een golf community, van informatievoorzieningen tot aan boekhoudoplossingen. 

Gratis All-In lidmaatschap ZP Zaken

Als jij je aanmeldt via HeadFirst krijg je gedurende je opdracht GRATIS een lidmaatschap van ZP Zaken, met vele voordelen:

De voordelen van een ZP Zaken lidmaatschap:

ZP Kennisbank

Toegang tot alle verzekeringen met hoge kortingen, zoals de collectieve ziektekostenverzekering

ZP Nieuwsbrief

Diverse waardevolle whitepapers, zoals

de ZP Facts

Events en Netwerkborrels

ZP Community

Golfcommunity voor €25,- of €50,- per jaar

10% korting op trainingen en opleidingen

Gratis juridisch advies

Gratis financiële analyse

Gratis subsidiecheck

Gratis hypotheekadvies + €200 korting

Gratis de Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (t.w.v. €600), aanvullende cyberverzekering (t.w.v. €150) én een mobiliteitskaart. 

We staan graag voor jou klaar!

Heb je vragen over het All-In lidmaatschap via ZP Zaken? Laat het ons weten! We staan voor je klaar en helpen je graag. Neem contact met ons op door op onze foto's te klikken of laat een Bel mij terug verzoek achter. 

Anna zp logo.png
Anna Smedema
Michel-zp-002.png
Michel Verheij
ZP logo nalini3.png
Nalini Badloe
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092