golf zp zaken

Het NK Golftoernooi voor ZP’ers 2019 – BurgGolf De Haverleij

Vandaag staat helemaal in het teken van het NK Golftoernooi voor de Zelfstandig Professional. ZP Zaken organiseert het toernooi, in samenwerking met haar partners, dit jaar weer bij BurgGolf De Haverleij in s’-Hertogenbosch. Het belooft een spannende, maar vooral erg gezellige dag te worden. We beginnen al over een paar uur met de wedstrijd en om al helemaal in de sfeer te komen spraken wij vanochtend met Geert Frommé. Geert is de General Manager van BurgGolf op alle zes BurgGolf banen in Nederland.

BurgGolf biedt als enige een lidmaatschap aan waarin je kunt spelen op meerdere locaties in Nederland. De laatste 10 jaar heeft BurgGolf zich steeds meer ontwikkeld en laten zien wie zij echt zijn. Waar Geert zich voornamelijk mee bezig houdt is het in goede banen leiden van alle afdelingen. Met een restaurant, een shop en een sales event afdeling komt er al snel heel wat bij kijken. Het organiseren van een trouwerijen, partijen of bedrijfsfeesten komen vaak voor. ‘We zorgen dat iedereen uitermate tevreden wordt door te zorgen dat alle afdelingen goed fungeren’, zegt Geert. En dit wil al snel lukken. BurgGolf De Haverleij biedt namelijk een van de mooiste omgevingen. De baan in Den Bosch is een city golfcourse. Dit betekent dat het omringd wordt door prachtige bouw rondom met het clubhuis in dezelfde stijl. ‘Maar het mooiste om te zien is natuurlijk de kastelen die om de baan heen zijn gevestigd. Prachtig vind ik dat uitzicht tijdens het spelen’, vertelt Geert.

‘Golf is een hele diverse sport’, zegt Geert. ‘Maar de meest geziene gast is toch wel de pensionado én de ondernemer’, vertelt hij erachteraan. Ook zegt hij dat er de laatste tijd veel kinderen komen om mee te golfen. ‘Dit komt door het nieuwe familie lidmaatschap wat we bij BurgGolf bieden. Je kan dan tot je 18e jaar in een familie lidmaatschap zitten. Hierdoor wordt het spel ook voor de kinderen steeds toegankelijker’, aldus Geert.

Wanneer we vragen of Geert piekmomenten heeft in het jaar krijgen wij een enthousiast antwoord. ‘Vroeger was een golfclubhuis wel te vergelijken met een strandtent. Je had dan alleen drukke momenten in de zomer, maar nu is dat aan het veranderen. Je kunt nu echt een heel team een vol seizoen laten draaien’, zegt Geert. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de hospitality. ‘Je moet gastvrijheid hebben en hospitality staat echt bovenaan’, vertelt hij tot slot. Een voorbeeld hiervan is een pilot die nu bij BurgGolf draait. Je kan nu wanneer je in de baan loopt met een appje oproepen of je een drankje wilt. Zo hoef je niet van de holes naar het clubhuis te lopen, als je bijvoorbeeld je waterflesje bent vergeten. BurgGolf werkt graag mee aan dit soort ontwikkelingen.

De Haverleij is een hele toegankelijke baan voor iedereen. Het is een 18 holes golfbaan, waar ook veelal de 9 holes worden gespeeld en de par 3 baan. Dit zijn holes van rond de 100 meter. Ideaal voor de beginnende golfer dus! Daarnaast biedt BurgGolf ook lessen aan. Voor mensen die nog nooit gegolft hebben, maar ook aan spelers die hun handicap willen verlagen en alles daartussenin.

Wil jij als Zelfstandig Professional nu ook lid worden van BurgGolf? Dat is dan nu ongelofelijk laagdrempelig en toegankelijk. Waarom? Omdat ZP Golf een laagdrempelig lidmaatschap aanbiedt! Je kunt op iedere prachtige baan van BurgGolf spelen voor een goedkopere prijs. ‘De andere locaties zijn ook echt top. In Purmerend heb je zelfs een hotel aan de golfbaan waarbij je een weekend kan blijven logeren’, vertelt Geert enthousiast. Dit maakt het wel uitnodigend; een toegankelijke baan en club. En als ZP Golf lid kun je iedereen meenemen en zo vaak spelen als jij zou willen.

Daarbij kun je bij de NGF (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie) handicap kaarten lopen voor een leuke prijs. Maar genoeg hierover… Want straks horen we het schot, waardoor het NK Golftoernooi voor ZP’ers zal starten. Geert: ‘Ik verwacht veel lachende mensen, een divers publiek van handicap 1 tot aan lessers. Met achteraf nog even een borrel en wat eten. Aldus een hele mooie dag!’

golf zp zaken

Tags :

Deel dit :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media