Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid al voor 1 euro per dag

Juist in deze onzekere tijd is het fijn om een vangnet te hebben bij arbeidsongeschiktheid. Toch hebben veel Zelfstandig Professionals niets geregeld voor als zij tijdelijk niet kunnen werken. Het is tijd om wakker te worden. Want bij SharePeople regelen we arbeidsongeschiktheid samen op een makkelijke, betaalbare en flexibele manier.

Samen regelen we arbeidsongeschiktheid al voor 1 euro per dag

SharePeople is een netwerk van zelfstandig professionals die samen één groot financieel vangnet vormen bij arbeidsongeschiktheid. Een netwerk dat elkaar helpt wanneer het echt nodig is. Zo regelen we arbeidsongeschiktheid samen al voor 30 euro per maand, oftewel 1 euro per dag. SharePeople is bovendien eenvoudig online te regelen en maandelijks opzegbaar.

Interesse in de mogelijkheden van SharePeople? Via ZP zaken ontvang je € 25 korting op de éénmalige inschrijfkosten (je betaalt éénmalig € 100 i.p.v. € 125). Ontdek hier jouw mogelijkheden!

Hoe werkt het?

SharePeople is geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar een ondernemersnetwerk. Je betaalt dus geen premie, maar je doet donaties aan zieke deelnemers. Omdat het ziektepercentage bij SharePeople laag is kunnen we de kosten ook heel laag houden. Per maand doe je maximaal één donatie(gemiddeld € 20) aan iemand in het netwerk die tijdelijk niet kan werken wegens ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Daarnaast betaal je maandelijks € 10 aan deelnamekosten. Zo vormen we samen een voordelig financieel vangnet.

Ziek? Geen stress

Een griepje kun je zelf wel opvangen, maar ben je langer dan 2 maanden arbeidsongeschikt? Dan gaat SharePeople voor je aan de slag. Je wilt als ondernemer natuurlijk zo snel mogelijk weer aan het werk. Daarbij krijg je hulp van een onafhankelijke arbodienstverlener en ontvang je gedurende maximaal 24 maanden donaties. Op zoek naar een voordelig vangnet bij arbeidsongeschiktheid? Sluit je nu aan bij SharePeople en krijg € 25 korting op de éénmalige inschrijfkosten via ZP Zaken.

Tags :

Deel dit :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media