De juridisch adviesdesk (DAS)

Gratis juridisch advies voor zelfstandig professionals

We merken dat Zelfstandig Professionals (ZP’ers) regelmatig te maken hebben met juridische vragen. Vragen over bijvoorbeeld een conflict met je opdrachtgever, contracten of algemene voorwaarden. Daarom bieden wij, in samenwerking met DAS, de juridische adviesdesk. Een team van specialisten staat hier voor je klaar om je gratis en onbeperkt te voorzien van advies!

juridische-adviesdesk
Voor jou

Waar kan ik de adviesdesk voor gebruiken?

Je hebt een conflict met een opdrachtgever. Je wilt een nieuwe opdracht aannemen en hebt vragen over de overeenkomst. Je hebt een vraag over jouw of andermans algemene voorwaarden of je hebt een geschil met een leverancier. Ook preventief als je een geschil hebt kun je contact opnemen met de adviesdesk. Al is het maar om te sparren van je op de juiste weg zit. Je kunt in onder andere deze gevallen telefonisch en per mail je vraag stellen aan een speciaal, door DAS, samengesteld team van juristen.

Hoe werkt het?

Wat biedt de adviesdesk?

Onbeperkte toegang

Onbeperkt juridisch advies. Al je vragen worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail, dan helpt de DAS je verder voor een vaste prijs.

Contact zoals jij wilt

De beller is sneller, maar soms is het toch fijn om later antwoorden nog eens terug te kunnen lezen of opnieuw voor te leggen per mail.

DAS team

Er staat een speciaal team met juridische specialisten voor je klaar, zodat er altijd iemand is met een antwoord op jouw juridische vraagstuk(ken).

Sparren met specialisten

Vaak weet je het, maar wil je toch alle opties op een rijtje zetten om een weloverwogen beslissing te nemen in overleg met een juridisch specialist van DAS.

Voor jou

Hulp bij letselschade

ZP Zaken en DAS bieden nog meer. Ben je slachtoffer geworden van letsel waar een derde aansprakelijk voor is, bijvoorbeeld door een ongeluk? En is de aansprakelijkheid erkend door dien aansprakelijkheidsverzekeraar? Dan staat DAS jou kosteloos bij. Voor meer informatie of een contactaanvraag, maak gebruik van het contactformulier en selecteer de bullet ‘Advies”.
Of bel 020 – 651 7666.

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.