Aanrijding buiten jouw schuld?

Ben jij slachtoffer van een ongeval? Dan kun je niet alleen de geleden schade aan je auto verhalen, maar ook de tijd die het je kost. Ook de fysieke schade en het ongemak van het ongeluk kun je verhalen. Dat heet letselschade. Klik op de button om te kijken of jij je schade kunt verhalen.

Zp-Visual-17
Voor jou

Wanneer heb jij recht op compensatie?

Je auto wordt gerepareerd, maar vaak komen er ook andere kosten bij kijken. In veel gevallen heb je al snel recht op meer dan €1.000.

Denk aan medische- en zorgkosten, verloren werktijd doordat je een dag(deel) vrij hebt moeten nemen, kapotte spullen of alleen al emotioneel ongemak wat je ervaren hebt. De hulp die wij verschaffen om aanspraak te maken op deze vergoedingen is geheel gratis.

gevolgrecht-botsing
Voor jou

Hulp bij letselschade

Ontdek direct of je in aanmerking komt voor een schadeloosstelling en de hoogte daarvan.

Ook als je geen medische kosten hebt gemaakt, heb je recht op een vergoeding voor gemist inkomen, de schok van het ongeval en ongevraagd geregel. Heb je materiële- en psychische schade, dan loopt de vergoeding al snel op. In ons aanmeld proces bepalen we dit met een paar eenvoudige vragen.

Belangrijk is dat je zo snel mogelijk in actie komt. Wij raden je altijd aan om zo snel mogelijk langs de huisarts te gaan.

Testimonials

Wat zeggen onze zelfstandig professionals?

Mr. de Boer

Ik stond te wachten voor het verkeerslicht en iemand reed me van achteren aan. Last van mijn nek en enige hinder. Ik rekende nergens op, maar bleek recht te hebben op €2.200,00.

Wilma

Ik heb hele lichte schade opgelopen, maar heb toch gedoe van het ongeluk gehad. Ik heb hier een poging gewaagd voor een compensatie en dat is goed en snel gelukt.

Mevr. Groeneweg

Snel en professionele hulp. Een auto ongeluk gehad met veel schade. Een halfjaar last van gehad met een hoop geregel. De schadeloosstelling van €3.400,00 maakte veel goed.

  Vragen?

  Laat een terugbel verzoek achter
  en we nemen je vragen samen door

  Michel Verheij

  Commercie, Risk & Compliance

  Anna Smedema

  Relatie Manager

  Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.