JURIDISCH ADVIESDESK (DAS)

Gratis juridisch advies voor ZP'ers! Wij merken dat Zelfstandig Professionals (ZP’ers) regelmatig te maken hebben met juridische vragen. Vragen over bijvoorbeeld een conflict met je opdrachtgever, contracten of algemene voorwaarden. Daarom bieden wij, ZP Zaken, in samenwerking met DAS jou de juridische adviesdesk. Een team van specialisten staat hier voor je klaar om je gratis en onbeperkt te voorzien van advies! Gebruik maken van onze juridisch adviesdesk?!

Sluit dan snel een lidmaatschap af bij ZP Zaken en wij nemen contact met je op!

Waar kun je de adviesdesk voor gebruiken?

Je hebt een conflict met een opdrachtgever. Je wilt een nieuwe opdracht aannemen en hebt vragen over de overeenkomst. Je hebt een vraag over jouw of andermans algemene voorwaarden of je hebt een geschil met een leverancier. Ook preventief als je een geschil hebt kun je contact opnemen met de adviesdesk. Al is het maar om te sparren van je op de juiste weg zit. Je kunt in onder andere deze gevallen telefonisch en per mail je vraag stellen aan een speciaal, door DAS, samengesteld team van juristen.

WAT BIEDT DE JURIDISCHE ADVIESDESK?

Onbeperkte toegang tot juridisch advies

De gratis uitvoering bestaat uit onbeperkt juridisch advies. Dit betekent dat al je juridische vragen per mail of telefonisch worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch van per mail worden gedaan, dan helpt DAS je met de Adviesdesk graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij onder andere denken aan het bestuderen van stukken.

Specialisten

Er staat bij DAS een speciaal team met juridische specialisten voor je klaar, zodat er altijd een specialist is met een antwoord op jouw juridische vraagstuk(ken).

Contact via zowel telefoon als e-mail

Bellen is sneller, maar soms is het toch fijn om later antwoorden nog eens terug te kunnen lezen of opnieuw voor te leggen.

Sparren met specialisten

Vaak weet je het wel, maar wil je toch alle opties nog eens op een rijtje zetten om een weloverwogen beslissing te nemen in overleg met een juridisch specialist van DAS.

HULP BIJ LETSELSCHADE

ZP Zaken en DAS bieden nog meer. Ben je slachtoffer geworden van letsel waar een derde aansprakelijk voor is, bijvoorbeeld door een ongeluk? En is de aansprakelijkheid erkend door diens aansprakelijkheidsverzekeraar? Dan staat DAS jou kosteloos bij. Voor meer informatie of een contactaanvraag, maak gebruik van het contactformulier of bel 020 – 651 7666.

DAS INCASSO SERVICE

Reis je vaak naar het buitenland  en wil je er zeker van zijn dat je onbezorgd op zakenreis kan? Kies dan voor de aanvullende verzekering Wereldfit. Waar je ook bent: spoedeisende zorg wordt met Wereldfit altijd en overal volledig vergoed. Ook wanneer dit privé is kun je genieten van de ideale aanvulling op de basisverzekering.

JURIDISCH ADVIES NODIG?

Word lid bij ZP Zaken, vul het contactformulier in en er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen door een (juridisch) specialist!

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092