Zaken Eindejaarsactie!

Een Bol.com cadeaubon t.w.v. €100,-? Lees snel hoe je jouw bon kunt claimen.

Je kent het wel. Nog snel even je kerstinkopen doen en zoals heel veel mensen in Nederland doe je dit bij “de winkel van ons allemaal”, Bol.com. 
De actie werkt als volgt, als jij je tussen 9 december en 31 december aanmeldt voor het ZP Zaken Lidmaatschap + beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontvang je een €100,- Bol.com digitale cadeaukaart
Lees snel verder voor meer informatie.
VOLG DE VOLGENDE STAPPEN

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden.

Zie hieronder hoe je gemakkelijk jouw Bol.com cadeaubon kunt claimen.

Meld je aan via onderstaande button voor het ZP Zaken Lidmaatschap + beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Na acceptatie & incasso van het ZP Zaken Lidmaatschap + beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontvang je binnen 1 werkdag de €100,- Bol.com digitale cadeaukaart en het verzekeringscertificaat.

DE VERZEKERING VAN ZP CONTROL

Het is voor een Zelfstandig Professional van groot belang goed verzekerd te zijn. Zodra er schade ontstaat door jouw toedoen, kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Voor jou, maar ook voor de opdrachtgever waarmee je samenwerkt. Als de schade niet (volledig) op jou verhaald kan worden, loopt de opdrachtgever het risico dat hij de schade niet kan verhalen. Dit risico minimaliseren is belangrijk, zodat de samenwerking zonder zorgen kan plaatsvinden.

 

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is duur om zelfstandig af te sluiten. Hierdoor kiezen veel ZP’ers ervoor on- of onderverzekerd bij zijn/haar opdrachtgever actief te zijn. Daarnaast zit je bij veel verzekeraars vast aan jaarcontracten en vergt de acceptatie veel tijd. De collectieve beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering van ZP Control biedt de oplossing hiervoor!

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide  dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

IK WIL DIRECT EEN BEROEPS – EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Word lid bij ZP zaken en meld je direct aan voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Control. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat. En ontvang daarbij nu ook een €100,- Bol.com digitale cadeaukaart. Geen langdurige zorgen meer en jij kunt direct weer als Zelfstandig Professional aan de slag.

BRANCHES
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

IT

HRM & Finance

PR, Marketing, Reclame en Communicatie

Techniek & Bouwkunde

DEKKING

Soort verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Per aanspraak

€ 2.500.000,-

€ 2.500.000,-

Per jaar

€ 5.000.000,-

€ 10.000.000,-

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

INVESTERING
De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via ZP Zaken.
  • Het ZP Zaken Startup-lidmaatschap kost €49,50
  • De kosten voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn €600,- per jaar.
  • Na het eerste jaar is de verzekering dagelijks op te zeggen
  • Lees hier de voorwaarden van de actie.
De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.