Jouw onderneming,

 jouw lidmaatschap

Elke zelfstandig professional is anders, dat weten we bij ZP Zaken als geen ander. Daarom weten we óók dat ieders behoeftes anders zijn. Daarom hebben we niet één lidmaatschap, maar drie verschillende pakketten zodat jij kunt kiezen wat bij jou en jouw onderneming past.

0 +

Zelfstandig professionals

0 +

Jaar ervaring

0 +

All-in klanten

0 +

Collectieve samenwerkingen

Onze prijzen

Kies het pakket dat bij je past

Light

€25

Per jaar excl. btw

Start-up

€49,50

Per jaar excl. btw

All-in

€99,50

Per jaar excl. btw

Praktisch en betrouwbaar

Vandaag aangevraagd, vandaag geregeld

Direct geregeld

Jij vraagt een product aan. Wij gaan aan de slag en zorgen ervoor dat alles binnen 24 uur is geregeld.

24/7 in contact

Elk uur van de dag kun je contact opnemen met jouw relatiebeheerder. Zo word je niet alleen snel maar ook persoonlijk geholpen.

Gemak, comfort en flexibiliteit

De drie waarden die bij al onze services en diensten de boventoon voeren.

Testimonials

Dit zeggen onze klanten...

Quinn Sibeijn Communicatiespecialist

"Superfijne partij die meedenkt tijdens het aanvraagproces en ook daarna altijd laagdrempelig te benaderen is. En een pluspunt: één van de weinigen die een hoger bedrag verzekeren."

Marco van Berkum
Marco van Berkum Projectleider

"Als startende zzp’er is een duidelijk verhaal en persoonlijk contact prettig. De producten blijken ook een prima prijs met dito voorwaarden te hebben. Ik ben een tevreden (nieuwe) klant!"

romee visch
Romee Visch Customer co-creation support

"ZP Zaken is een zeer prettige partij om mee te werken. Het was heel gemakkelijk om een verzekering af te sluiten waarbij ik goed (en snel!) geholpen werd bij vragen of opmerkingen."

Deo-testimonial
Deo Girdharie ICT Consulting

Voor een transparante en heldere verhaal moet je bij ZP Zaken zijn. Zoals in alle functie/vak: Zien is geloven en doen wat ze beloven. Plezierige en enthousiaste collega’s maken dit compleet!

  FAQ

  Meestgestelde vragen

  Bij het aanmelden voor een lidmaatschap bij ZP Zaken heb je akkoord gegeven op automatische incasso. We zullen de lidmaatschapskosten in de eerste week van de maand incasseren. 

  Natuurlijk kan dat. Je kunt je lidmaatschap upgraden en downgraden wanneer je wilt. Maak je gebruik van producten en diensten die niet in het lagere lidmaatschapsmodel zitten dan is het echter niet mogelijk om je lidmaatschap te downgraden en je producten te behouden. Neem hiervoor contact met ons op.

  We raden je aan om het lidmaatschap te behouden, ook al maak je even geen gebruik van de diensten. We sturen namelijk geen creditnota van de lidmaatschapskosten in het geval je tijdelijk wilt opzeggen. 

  Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.