De mobiliteitskaart van MobilityMixx
Nooit meer gedoe met tankbonnetjes!

Lage kosten, duurzaam reizen, minder papierwerk en allemaal in één dienst. ​Van A naar B, precies hoe jij dat wilt. Een slimme oplossing voor jou als Zelfstandig Professional. Met Mobility Mixx heb je de ideale en persoonlijke mobiliteitsoplossing voor alle vervoersmogelijkheden. Maak met één kaart en één app gebruik van een mix van vervoersmogelijkheden. Dat scheelt geld, papierwerk én draagt bij aan een beter milieu.

Maak een keuze uit onze lidmaatschappen en krijg toegang tot de mobiliteitskaart

Ontwerp zonder titel - 2020-06-30T103313
 
mobilitymixx.jpg

Als ZP’er ben je vaak op de weg te vinden, wat veel (administratieve-) rompslomp met zich mee kan brengen. Van tanken tot aan parkeren en van OV-kosten tot aan je financiële administratie. Dit is vanaf nu verleden tijd!

 

Mobilitymixx en ZP Zaken biedt jou de oplossing in 1 kaart: de Mixx card. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje hiernaast en zie hoe gemakkelijk jij straks van A naar B reist. Sluit een lidmaatschap af bij ZP Zaken en het aanvraagformulier voor de kaart staat direct voor je klaar. Ben je al lid? Log dan in en meld je aan via de ledenomgeving!

Bekijk de mogelijkheden

Huur een OV-Fiets

Met de Mixx Card krijg je aantrekkelijke kortingen op OV Transacties. Zoals de OV-Fiets!

Toegang tot openbaar vervoer

Toegang tot het reizen met alle openbaar vervoer aanbieders, zoals NS, Veolia, Connexxion, Arriva, Syntus, GVB en EBS op een kaart. Daarnaast kun je gebruik maken van Greenwheels.

P+R Parkeren
Gemakkelijk betalen bij betaald parkeren plaatsen op straat en parkeergarages.

Switch van klasse

Met de Mixx Card heb je toegang tot alle klasses van het openbaar vervoer. Wil je dus i.p.v. de 2e klasse met de 1e klasse reizen, dan is dat nu met een klik

gebeurt en andersom!

DE MIXX CARD,
DÉ OPLOSSING VOOR ELKE REIZENDE ONDERNEMER!

De opstartkosten voor het gebruik van een MobilityMixx account, kaart én app bedragen €15,-. Meld je aan voor 31 december 2020 en je hoeft geen opstartkosten te betalen.
 

Foto 11-10-19 om 13.22.jpg
ONTDEK DE REISMOGELIJKHEDEN VAN DE MIXX CARD

Zakelijke OV-chipkaart

Met de Mixx Card reis jij in heel Nederland met trein, bus, tram en metro door eenvoudig in en uit te checken.

Parkeren op straat en garages

Mobility Mixx heeft dé oplossing. Voor het straat- en garageparkeren zijn zije een samenwerking aangegaan met Yellowbrick. Je registreert de parkeertijd eenvoudig via een app op je smartphone. Aan- en afmelden is een fluitje van een cent.

Auto Huren

Is er een auto nodig voor een zakelijke afspraak? Je huurt een auto via makkelijk via het boekingssysteem. De auto wordt afgeleverd en opgehaald op de aangegeven locatie.

Tanken

Je kunt overal in Nederland met je Mixx Card tanken, ook bij onbemande tankstations. Indien gewenst kun je ook andere artikelen zoals ruitenwisservloeistof, olie, remvloeistof en eventueel de autowasstraat afrekenen. De kosten van een tankpas €3,50 per maand.

Ontwerp zonder titel (38).png

Elektrisch laden

Met je Mixx Card laadt jij je elektrische auto of hybride eenvoudig op bij een laadpaal. Je kunt met de Mixx Card ook snelladen bij alle Fastned stations langs de snelweg.

Foto 23-09-19 om 12.05.jpg

Parkeren P+R Terrein

Op alle Q-Park P+R-terreinen bij het station kun je je auto parkeren. De parkeerplaatsen zijn verlicht en voorzien van cameratoezicht. De kaartlezer herkent de Mixx Card en rekent bij treinreizen het voordelige dagtarief.

OV-fiets huren

Een OV-fiets hoeft niet te worden gereserveerd. Het tonen van de Mixx Card is voldoende.

Fiets stallen

Met de Mixx Card kun je je fiets stallen in de bewaakte en zelfservice stallingen op NS-stations, behalve op Hilversum Sportpark en Amersfoort Schothorst. 

Foto 23-09-19 om 12.14.jpg

Reizen met taxi

Je kunt reizen met de taxi toevoegen aan je mobiliteitspakket. Mobility Mixx zorgt ervoor dat er een taxi klaarstaat op het gewenste tijdstip. Het tonen van de Mixx Card aan de chauffeur is daarna voldoende.

Contactaanvraag Mobiliteitskaart

Een mobiliteitsoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften? Met ruim 15 jaar ervaring in de snel veranderende mobiliteitsmarkt is Mobility Mixx hét antwoord. Kies voor de zekerheid van een bekwame, betrokken en betrouwbare mobiliteitspartner!

mobilitymixx.jpg