Dé mobiliteitsoplossing voor zelfstandig professionals

Lage kosten, duurzaam reizen, minder papierwerk en allemaal in één dienst. ​Van A naar B, precies hoe jij dat wilt. Een slimme oplossing voor jou als Zelfstandig Professional. Met Mobility Mixx heb je de ideale en persoonlijke mobiliteitsoplossing voor alle vervoersmogelijkheden. Maak met één kaart en één app gebruik van een mix van vervoersmogelijkheden. Dat scheelt geld, papierwerk én draagt bij aan een beter milieu

Voor jou

Nooit meer gedoe met tankbonnetjes!

Als ZP’er ben je vaak op de weg te vinden, wat veel (administratieve-) rompslomp met zich mee kan brengen. Van tanken tot aan parkeren en van OV-kosten tot aan je financiële administratie. Dit is vanaf nu verleden tijd! 

Mobilitymixx en ZP Zaken biedt jou de oplossing in 1 kaart: de Mixx card. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje hiernaast en zie hoe gemakkelijk jij straks van A naar B reist. Sluit een lidmaatschap af bij ZP Zaken en het aanvraagformulier voor de kaart staat direct voor je klaar. Ben je al lid? Log dan in en meld je aan via de ledenomgeving!

De Mixxcard. Dé oplossing voor ondernemers!

De opstartkosten voor het gebruik van een MobilityMixx account, kaart én app bedragen €15,-. Meld je aan voor 31 december 2021 en je hoeft geen opstartkosten te betalen!

Voor jou

Een mobiliteitsoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften? Met ruim 15 jaar ervaring in de snel veranderende mobiliteitsmarkt is Mobility Mixx hét antwoord. Kies voor de zekerheid van een bekwame, betrokken en betrouwbare mobiliteitspartner.

Ben je er nog niet uit?

Laat een terugbel verzoek achter
en we nemen je vragen samen door

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media

nl_NLNL