zpgolf-2020

NK Golftoernooi voor ZP’ers 2020 geannuleerd

Elk jaar organiseren wij met ZP Zaken het NK Golftoernooi voor Zelfstandig Professionals. Een succesvol golfevenement waar onze leden én aspirant leden bij elkaar komen om in een informele setting te netwerken en te golfen. Een mooi golftoernooi waar wij elk jaar weer naar uitkijken. Zo ook dit jaar. Helaas moeten we gezien de omstandigheden rondom het corona-virus het NK Golf voor Zelfstandig Professionals voor 2020 annuleren.

De maatregelen zijn wel enigszins versoepeld, waardoor terrassen weer open mogen en kleine feesten weer gegeven mogen worden. Het NK Golftoernooi voor Zelfstandig Professionals heeft tot op heden elk jaar een uitverkocht event opgeleverden dat betekent dat er meer dan 250 mensen bij elkaar zijn. Om zo’n event dit jaar op te tuigen dienen wij dusdanige maatregelen te treffen, waardoor wij de kwaliteit van ons golftoernooi niet kunnen waarborgen. Gezien de huidige ontwikkelingen nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus en beperken wij het risico tot verspreiding van het virus.

Wij focussen daarom op het NK Golftoernooi 2022. Wij garanderen dat dit een grandioos mooi toernooi wordt waar jij bij aanwezig bent. Daarbij zullen de betrokken sponsoren weer de kans krijgen om zich te profileren evenals mede mogelijk maken van het toernooi. Het is een spijtig besluit dat wij hebben genomen, maar vertrouwen op jouw begrip.

Los van het NK Golftoernooi voor Zelfstandig Professionals zijn wij er ook voor jou als ondernemer. We helpen je graag met de vragen die je hebt. Kijk op onze website voor alle informatie: www.zpzaken.nl

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons gerust. We zien je graag tijdens het NK Golftoernooi voor Zelfstandig Professionals 2022!

zpgolf-2020

Tags :

Deel dit :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media