ZORGVERZEKERING
Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor jou als zelfstandig professional bieden wij daarom een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering van ONVZ aan. ONVZ verzekert jou niet alleen van de beste zorg, maar ook ben je bij ONVZ vrij om te bepalen door welke arts je behandeld wordt en naar welk ziekenhuis je gaat. Je hebt zo toegang tot de beste zorg bij de specialist die het beste bij jouw zorgvraag past. Met zorg- en preventieverzekeringen van topkwaliteit. Het is immers jouw leven, jouw gezondheid.

Het collectief van ZP Zaken is een collectief speciaal voor zelfstandig ondernemers. De voordelen van het collectief:

-Keuzevrijheid van dokter en ziekenhuis

-Maar liefst 5% korting op de basisverzekering en 12% korting op alle aanvullende verzekering.

-ONVZ staat bekend om snelle uitbetaling van declaraties.

-ONVZ ZorgConsulenten helpen jou op weg naar de arts die het best bij jouw zorgvraag past. Ook geven ze tips om gezond te worden of te blijven.

TANDFIT PREVENTIEF

Voor iedereen die ook zijn gebit gezond wil houden, is Tandfit Preventief een uitkomst: mondzorgdekking in combinatie met de nieuwste elektrische tandenborstel van Philips. Jouw bezoeken aan de mondhygiënist en tandarts voor controle en preventie worden met deze verzekering volledig vergoed. Tandfit Preventief is de eerste volledig op preventie gerichte aanvullende verzekering.

WERELDFIT

Reis je vaak naar het buitenland  en wil je er zeker van zijn dat je onbezorgd op zakenreis kan? Kies dan voor de aanvullende verzekering Wereldfit. Waar je ook bent: spoedeisende zorg wordt met Wereldfit altijd en overal volledig vergoed. Ook wanneer dit privé is kun je genieten van de ideale aanvulling op de basisverzekering.

Heb je een verzekeringspakket gevonden dat bij je past? Hier kun je dan jouw verzekeringsaanvraag invullen. Vul bij collectiviteit ZP Zaken in om gebruik te kunnen maken van de kortingen. Stap je vóór 31 december 2019 over, dan zorgt ONVZ dat jouw huidige zorgverzekering wordt opgezegd. 
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

Siseley Vollebregt

06-15388929

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092