Wij zijn ZP Zaken

Zzp’er? Wij zeggen liever zelfstandig professional, oftewel zp’er. Wij zijn ZP Zaken. En werken iedere dag hard om het ondernemerschap van zelfstandig professionals zo comfortabel mogelijk te maken. Dit doen we vanuit één merk en één gedachte. Je bent bewust zelfstandig en altijd professioneel met jouw vak bezig. Je moet de waardering krijgen die je verdient. Wij geven die waardering. Middels:

Zp-Visual_OverOns
Zp-Visual_ClosingDeals
Wie zijn wij?

Wat doen we voor zp'ers?

Als zelfstandig professional wil je al je kostbare tijd besteden aan dat waar je goed in bent. En dat snappen we bij ZP Zaken. Daarom maken wij je wegwijs in de wirwar van informatie en services die als professional op je afkomen en bieden we op maat gemaakte producten en diensten. Je onderneming groeit continu, en wij
groeien met je mee. 

Onze visie

ZP Zaken faciliteert in alle onderdelen en zorgt dat de zp'er er zeker van is dat alles op de achtergrond goed geregeld is.

Onze missie

We streven er naar om de "one stop shop" te zijn voor de zelfstandig professional, door het aanbieden van een totaalpakket van het ondernemerschap.

Sinds 2015

Hoe is ZP Zaken ontstaan

Binnen de explosief groeiende doelgroep van de zelfstandige zonder personeel (zzp’er) begint een grote groep zelfstandig ondernemers zich te onderscheiden als hoogwaardige kenniswerker (ZP’er). Als we deze groep ondernemers kunnen faciliteren met een hoogwaardige propositie, dan openen we een markt met enorme potentie

2015

Het ontstaan van
ZP Zaken B.V.

2017

40% groei en altijd autonoom

2019

Elke zp'er heeft nu een eigen relatiebeheerder

2021

ZP Zaken verhuist naar een ruimer pand met nieuwe collega's

Waarom ZP Zaken

Vandaag aangevraagd, vandaag direct geregeld

Direct geregeld

Jij vraagt een product aan. Wij gaan aan de slag en zorgen ervoor dat alles binnen 24 uur is geregeld.

Altijd in contact

Elk uur van de dag kun je contact opnemen met jouw relatiebeheerder. Zo word je snel geholpen.

Producten en diensten op maat

Gemak, comfort en flexibiliteit. Onze drie waardes die bij elk product en contactmoment de boventoon voeren.

Zp-Visual_TeamWork
0 +

Zelfstandig professionals

0 +

Jaar ervaring

0 +

ALL-IN ZP Zaken klanten

0 +

Collectieve samenwerkingen

Team

Ontmoet de gezichten achter ZP Zaken

Boy Kruiswijk

Algemeen Directeur

Wat mij drijft is dat ik iets wil veranderen voor de ZP'er. Geen one-size-fits-all oplossingen, maar echt toegevoegde waarde en eerlijke producten en diensten voor de ZP'er. Contact mij als ik je ergens mee van dienst kan zijn.

michel verheij

Michel Verheij

Commercie, Risk & Compliance

Bij ZP Zaken ben ik verantwoordelijk voor alle diensten en producten die vooral onderscheidend moeten zijn en van hoge kwaliteit. Flexibel, gemak en comfort zijn de kernwaarden. Vernieuwend, creatief en gemak voeren altijd de boventoon.

Anna Marije

Relatie Manager

Ik ben als relatiemanager verantwoordelijk voor het juist vertalen van onze proposities naar het partnerbestand van ZP Zaken. Daarbij sta ik ook direct in contact met ZP'ers. Jullie zullen mij dus wel eens via de telefoon spreken of contact met mij hebben via de mail!

Paul Monteny

Financieel

Binnen ZP Zaken ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je kunt bij mij terecht met al jouw financiële vragen met betrekking tot onze producten en diensten.

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.