PARTNERS

HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. En Opdrachtgevers huren alle aanwezige kennis uit dit onafhankelijke kennisnetwerk via hen in. Het uitgangspunt: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek voor de juiste periode.

DAS maakt juridische en financiële kennis kennis toegankelijk voor iedereen. In 1963 was DAS de pionier op het gebied van rechtsbijstand, ruim 50 jaar later zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste financiële en juridische informatieverspreiders in Nederland.

 

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor mensen die zelf hun pensioen moeten regelen. BrightPensioen verdient hierin geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Het vermogen van de deelnemers wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds. De deelnemers zijn – via een coöperatie – mede-eigenaar van BrightPensioen. Op deze manier hebben ze zeggenschap en delen ze mee in de winst. BrightPensioen wil hierin de beste en meest duurzame van pensioenaanbieder van Nederland worden, waarbij ze de doelgroep ‘pensioenbewuster’ willen maken.

Zorg en Zekerheid is ‘de zorgverzekeraar in de buurt’ met haar hoofdkantoor in Leiden en verzekeringswinkels in Hoofddorp, Alphen aan den Rijn en Leiden . Het is een onderlinge waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk. Zorg en Zekerheid is gericht op een goede service, scherpe premie’s en persoonlijke aandacht. Je kunt altijd bij elke arts en in elk ziekenhuis terecht. In samenwerking met zorgverleners, werkgevers, gemeenten en andere partijen heeft Zorg en Zekerheid deambitie om de regio vitaler en gezonder te maken. 

Wederic is Nederlands marktleider in het verzorgen van subsidieaanvragen voor innovatieve projecten in de flexibele schil in Nederland. Zij bedienen beursgenoteerde organisaties, innovatieve MKB’ers, kennisinstellingen en veel Zelfstandig Professionals. Met de webtool Incentivate heeft Wederic het aanvraagproces van subsidies geautomatiseerd, waarmee ze het voor Zelfstandig Professionals mogelijk maken om gemakkelijk en succesvol subsidies aan te vragen.

Logo-Pitch-Payroll-1024x533.png

Als professional heb je dagelijks te maken met randzaken rondom jouw opdracht of werkzaamheden. In een tijd van economische groei worden deze alleen maar meer, waardoor focus voor jouw kerntaken op de achtergrond komt. Pitch Payroll neemt alles rondom jouw salarisadministratie uit handen, zodat jij met een gerust hart kunt doen waar jij goed in bent. Professioneel, open en eerlijk, met een persoonlijke touch.

 

Knab is een nieuwe online bank, onderdeel van Aegon. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om klanten. Knab helpt haar klanten het maximale uit hun geld te halen. Altijd en overal.

Mensen helpen doen zij al meer dan 100 jaar.  Waarbij het vooral draait om gemak. Heel veel gemak. En daarvoor hoef je niet eens klant van hen te zijn. In hoog tempo ontwikkelen ze steeds meer diensten en producten waarmee iedereen verder kan. Dus gun jezelf het gemak van Centraal Beheer. Wat je vraag ook is; zij gaan voor jou aan de slag voor een passende oplossing. Snel en slim geregeld. Dat scheelt tijd en werk. Tijd die je kunt gebruiken voor andere zaken en leuke dingen. Tijd voor de diensten voor gemak van Centraal Beheer.

 

logo GVR.png

Wees je bewust van gevolgschade naar aanleiding van je aanrijding.

Heb je schade aan je auto geleden door schuld van een ander? Dan kun je niet alleen de geleden schade aan de auto verhalen. Maar ook verloren (werk-) tijd, de fysieke schade en het ongemak van het ongeluk. Dat heet gevolgschade. Dit kan al snel oplopen tot meer dan €1.000. Dit wordt uitgekeerd door de autoverzekering van degene die de schade veroorzaakt heeft.

Wij werken samen met Gevolgrecht Nederland. Zij helpen jou kosteloos om de gevolgschade te verhalen. De behandelkosten van Gevolgrecht Nederland worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar en gaan niet ten koste van het schadebedrag.

ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk. Het belang van verzekerden staat voorop. Zij biedt de best mogelijke service en hun verzekerden hebben vrijheid bij het kiezen van een arts of ziekenhuis. Met hun deskundigheid en uitstekende dienstverlening bieden zij hun verzekerden altijd een persoonlijke benadering.

 

Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Je ziet verzekeringen als randzaak en niet als je core business. Verzekeringen24 juist wel. En helpt je hierbij door onafhankelijk advies te geven over hoe jij je risico’s het best kan afdekken. Op welke manier jij dat wilt: volledig online of tijdens een gesprek.

 

Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange met diverse vestigingen in de wereld. Hiscox, al decennia actief in Nederland, koppelt de wereldwijde ervaring aan de lokale expertise. Ze biedt haar klanten gespecialiseerde, gelokaliseerde producten en diensten, waarmee het is uitgegroeid tot een dynamisch onderdeel van de Hiscox verzekeringsgroep.

 

new_logo_SharePeople.png

SharePeople is een jong, sterk groeiend netwerk van ondernemers 
en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. SharePeople BV is een social enterprise. De missie is om (door middel van crowdsurance) ‘verzekeren’ te veranderen in een 100% transparant, eerlijk, solidair en vooral betaalbaar systeem.

De Goudse Logo.jpg

De Goudse biedt jou een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. Zij hebben de organisatie zo ingericht dat ze snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren zij zich steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen. 

mobilitymixx.jpg

Mobility Mixx is hét antwoord als je een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor jou of voor je medewerkers. Zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. En uitstekend te monitoren via overzichtelijke online rapportages. Daar worden we allemaal blij van. Zij zorgen voor een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie en je specifieke wensen.

Tilburg University draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat doen zij vooral door het ontwikkelen en overdragen van kennis en het samenbrengen van mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties. De universiteit nodigt bedrijven, overheden en burgers uit gezamenlijk te werken aan nieuwe inzichten en waardevolle antwoorden voor de maatschappij. Die innovatie wordt gevonden door te onderzoeken, te leren en te begrijpen: Understanding Society.

 

Je werkt als Zelfstandig Professional en wilt zo een goed leven opbouwen. Movir biedt jou kosteloze coaching, zodat je dat gezond en met plezier kunt blijven doen. Wanneer werken toch niet meer lukt, vindt je bij Movir méér dan financiële zekerheid: een team specialisten staat voor jou klaar om je weer arbeidsgeschikt te laten worden en blijven.

 

online lifestyle plan.jpeg

Fitness is sinds enkele jaren zeer populair. Iedereen doet wel aan hardlopen, bootcamp, yoga of een andere vorm van bewegen. Helaas behalen veel mensen echter niet de doelen die zij willen behalen. Online Lifestyle Plan helpt jou te werken aan jouw doelen door persoonlijke begeleiding, online voedingsadvies, een op maat gemaakt plan met training en (wanneer gewenst) supplementen. een personal coach waarmee jij 24/7 in contact staat en een app waar je alles in bijhoudt. 

Een ambitieuze en avontuurlijke ontdekkingsreis naar persoonlijke antwoorden onder professionele begeleiding van Maarten Thans. Deelnemen aan deze Trail betekent dat je kiest voor het werken aan persoonlijke ontwikkeling en/of die van je team tijdens een exclusieve en avontuurlijke reis in een uitdagende omgeving onder persoonlijke begeleiding. De professionals van SHT begeleiden je op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. 

 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email, social media of kom langs voor een kopje koffie. 

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

Vragen over de verzekering?
Bel +31 (0) 6 51235650
+31 (0) 6 29 18 96 74

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

© ZP ZAKEN B.V.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon