visual2.jpg
PARTNERS

Bekijk het overzicht van onze aangesloten partners

 

VERZEKERINGEN

Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Je ziet verzekeringen als randzaak en niet als je core business. Verzekeringen24 juist wel. En helpt je hierbij door onafhankelijk advies te geven over hoe jij je risico’s het best kan afdekken. Op welke manier jij dat wilt: volledig online of tijdens een gesprek.

ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk. Het belang van verzekerden staat voorop. Zij biedt de best mogelijke service en hun verzekerden hebben vrijheid bij het kiezen van een arts of ziekenhuis. Met hun deskundigheid en uitstekende dienstverlening bieden zij hun verzekerden altijd een persoonlijke benadering.

 

Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange met diverse vestigingen in de wereld. Hiscox, al decennia actief in Nederland, koppelt de wereldwijde ervaring aan de lokale expertise. Ze biedt haar klanten gespecialiseerde, gelokaliseerde producten en diensten, waarmee het is uitgegroeid tot een dynamisch onderdeel van de Hiscox verzekeringsgroep.

 

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor de gezondheid van haar klanten. Door te helpen bij het vinden en regelen van zorg, die het best passend is voor de klant. Maar ook door iedereen te motiveren met kleine stappen te werken aan gezondheid. Zilveren Kruis helpt je de weg te vinden in de zorgwereld en bij het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg.

Zorg en Zekerheid is ‘de zorgverzekeraar in de buurt’ met haar hoofdkantoor in Leiden. Het is een onderlinge waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk. Zorg en Zekerheid is gericht op een goede service, scherpe premie’s en persoonlijke aandacht. Je kunt altijd bij elke arts en in elk ziekenhuis terecht. Zorg en Zekerheid heeft de ambitie om de regio vitaler en gezonder te maken. 

Mensen helpen doen zij al meer dan 100 jaar.  Waarbij het vooral draait om gemak. Heel veel gemak. En daarvoor hoef je niet eens klant van hen te zijn. In hoog tempo ontwikkelen ze steeds meer diensten en producten waarmee iedereen verder kan. Dus gun jezelf het gemak van Centraal Beheer. Wat je vraag ook is; zij gaan voor jou aan de slag voor een passende oplossing. Snel en slim geregeld. Dat scheelt tijd en werk. Tijd die je kunt gebruiken voor andere zaken en leuke dingen. Tijd voor de diensten voor gemak van Centraal Beheer.

 

new_logo_SharePeople.png

SharePeople is een jong, sterk groeiend netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar. SharePeople BV is een social enterprise. De missie is om (door middel van crowdsurance) ‘verzekeren’ te veranderen in een 

100% transparant, eerlijk, solidair en

vooral betaalbaar systeem.

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor mensen die zelf hun pensioen moeten regelen. BrightPensioen verdient hierin geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Het vermogen van de deelnemers wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds. De deelnemers zijn – via een coöperatie – mede-eigenaar van BrightPensioen. Op deze manier hebben ze zeggenschap en delen ze mee in de winst. BrightPensioen wil hierin de beste en meest duurzame van pensioenaanbieder van Nederland worden, waarbij ze de doelgroep ‘pensioenbewuster’ willen maken.

Als zzp’er moet je zelf aan de slag om ervoor te zorgen dat je nu én later genoeg inkomen hebt. Met ZZP pensioen bepaal je zelf hoeveel geld je opzij zet voor je oude dag. Flexibiliteit die past bij ondernemerschap! Het ene jaar gaat immers beter dan het andere. Het mooie is dat jij je inleg af kan trekken van je inkomen, waardoor je minder belasting betaalt. Dit geld beleggen wij voor jou op een duurzame manier. Zo bouw jij kapitaal op. Met dat kapitaal koop je later - als je met pensioen wilt – een uitkering aan. Zo heb je genoeg inkomen nu én genoeg inkomen later!

De Goudse Logo.jpg

De Goudse biedt jou een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. Zij hebben de organisatie zo ingericht dat ze snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren zij zich steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op

reis- en expatriatesverzekeringen. 

 

ADVIES

DAS maakt juridische en financiële kennis kennis toegankelijk voor iedereen. In 1963 was DAS de pionier op het gebied van rechtsbijstand, ruim 50 jaar later zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste financiële en juridische informatieverspreiders in Nederland.

HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig

Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. En Opdrachtgevers huren alle aanwezige kennis uit dit onafhankelijke kennisnetwerk via hen in. Het uitgangspunt: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek

voor de juiste periode.

Als ondernemer moet je veel zaken zelf regelen. Je ziet verzekeringen als randzaak en niet als je core business. Verzekeringen24 juist wel. En helpt je hierbij door onafhankelijk advies te geven over hoe jij je risico’s het best kan afdekken. Op welke manier jij dat wilt: volledig online of tijdens een gesprek.

 

FINANCIEEL

Wederic is Nederlands marktleider in het verzorgen van subsidieaanvragen voor innovatieve projecten in de flexibele schil in Nederland. Zij bedienen beursgenoteerde organisaties, innovatieve MKB’ers, kennisinstellingen en veel Zelfstandig Professionals. Met de webtool Incentivate heeft Wederic het aanvraagproces van subsidies geautomatiseerd, waarmee ze het voor Zelfstandig Professionals mogelijk maken om gemakkelijk en succesvol

subsidies aan te vragen.

Logo-Pitch-Payroll-1024x533.png

Als professional heb je dagelijks te maken met randzaken rondom jouw opdracht of werkzaamheden. In een tijd van economische groei worden deze alleen maar meer, waardoor focus voor jouw kerntaken op de achtergrond komt. Pitch Payroll neemt alles rondom jouw salarisadministratie uit handen, zodat jij met een gerust hart kunt doen waar jij goed in bent. Professioneel, open en eerlijk,

met een persoonlijke touch.

 

Knab is een nieuwe online bank, onderdeel van Aegon. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om klanten. Knab helpt haar klanten het maximale uit hun geld te halen. Altijd en overal.

Tilburg University draagt bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dat doen zij vooral door het ontwikkelen en overdragen van kennis en het samenbrengen van mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties. De universiteit nodigt bedrijven, overheden en burgers uit gezamenlijk te werken aan nieuwe inzichten en waardevolle antwoorden voor de maatschappij. Die innovatie wordt gevonden door te onderzoeken, te leren en te begrijpen: Understanding Society.

 

mobilitymixx.jpg

Mobility Mixx is hét antwoord als je een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor jou of voor je medewerkers. Zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. En uitstekend te monitoren via overzichtelijke online rapportages. Daar worden we allemaal blij van. Zij zorgen voor een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij jouw persoonlijke

situatie en je specifieke wensen.

logo GVR.png

Wees je bewust van gevolgschade naar aanleiding van je aanrijding. Heb je schade aan je auto geleden door schuld van een ander? Dan kun je niet alleen de geleden schade aan de auto verhalen, maar ook verloren (werk-) tijd, de fysieke schade en het ongemak van het ongeluk. Dat heet gevolgschade. Wij werken samen met Gevolgrecht Nederland. Zij helpen jou kosteloos om de gevolgschade te verhalen. De behandelkosten van Gevolgrecht Nederland worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar en gaan niet

ten koste van het schadebedrag.

 

OPLEIDINGEN

Opleiding.nl is opgericht door de opleiders van NCOI Groep, die voor 15.000 organisaties opleidingen en trainingen verzorgen. Jaarlijks leiden deze opleiders 200.000 werkenden op. Juist in deze tijd is het enorm belangrijk om verder te groeien en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Precies daarom ontwikkelden zij Opleiding.nl, de online opleidingswijzer voor volwassenen. Op Opleiding.nl vinden zzp-ers alle opleidingen en trainingen die zij nodig kunnen hebben voor hun werk, binnen alle mogelijke branches en op alle niveaus. Zij kunnen zich bovendien rechtstreeks inschrijven voor de gevonden opleiding, inclusief laagsteprijsgarantie. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en zekerheid.

online lifestyle plan.jpeg

Fitness is sinds enkele jaren zeer populair. Iedereen doet wel aan hardlopen, bootcamp, yoga of een andere vorm van bewegen. Helaas behalen veel mensen echter niet de doelen die zij willen behalen. Online Lifestyle Plan helpt jou te werken aan jouw doelen door persoonlijke begeleiding, online voedingsadvies, een op maat gemaakt plan met training en (wanneer gewenst) supplementen. een personal coach waarmee jij 24/7 in contact staat en een app waar je alles in bijhoudt. 

Het Mils (meer inzicht in leerstrategie) onderzoek gaat over de talenten die jij hebt om informatie te verwerken. Het is heel makkelijk als je die van jezelf weet en in de praktijk kan toepassen of aanpassen. Want dat is namelijk leerstrategie. Gebruik maken van jouw talenten om informatie op te slaan. De manier van informatie opnemen en onthouden is voor iedereen anders. Wij zijn ons niet altijd bewust dat we daar een voorkeur in hebben. Zo leest de één liever tekst en luistert de ander liever naar een spreker, kan het zijn dat plaatjes belangrijk zijn of is het nodig om regelmatig te bewegen. Allemaal talenten die we hebben en die belangrijk zijn voor ons om snel en makkelijk informatie te verwerken.

Een ambitieuze en avontuurlijke ontdekkingsreis naar persoonlijke antwoorden onder professionele begeleiding van Maarten Thans. Deelnemen aan deze Trail betekent dat je kiest voor het werken aan persoonlijke ontwikkeling en/of die van je team tijdens een exclusieve en avontuurlijke reis in een uitdagende omgeving onder persoonlijke begeleiding. De professionals van SHT begeleiden je op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. 

 

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092