Premium of Excellent
bij HeadFirst?

Heb jij een Premium of Excellent profiel in HeadFirst Select? Dan kun jij profiteren van korting op onder andere pensioenvoorziening, verzekeringen en adviesdiensten. Zodra jij een opdrachtovereenkomst aangaat met HeadFirst, krijg je er namelijk kosteloos een ZP Zaken lidmaatschap ‘All-In’ bij.

headfirst header

ZP'ers via HeadFirst werken o.a. voor:

Voor jou

Wat heeft HeadFirst al geregeld?

All-in lidmaatschap

Wat zijn de voordelen?

Onderdeel van de Premium en Excellent dienstverlening van HeadFirst is een ZP Zaken lidmaatschap ‘All-in’. Wij hebben verschillende partners aangesloten die collectieve voordelen bieden op bijvoorbeeld een zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenoplossing. Maar je kunt ook gebruikmaken van de subsidiecheck, een bedrijfsrisicoscan inzichtelijk maken of bellen naar de juridisch adviesdesk voor gratis juridisch advies.

Testimonials

Wat zeggen de zelfstandig professionals van HeadFirst?

Mike Hotzelmans Zelfstandig Professional

De persoonlijke benadering die HeadFirst heeft getoond spreekt mij zeer aan. De prijs/kwaliteit verhouding is wat mij betreft ook prima in orde vergeleken met de concurrentie.

Ralph Dielissen Zelfstandig Professional

De afgelopen periode was het contact met HeadFirst behoorlijk intensief, omdat ik mijn zelfstandig ondernemerschap aan het voorbereiden was. Zowel de begeleiding hierin als de praktische ondersteuning richting mijn eerste opdrachtgever is prima verlopen.

Marcel van der Kuil Zelfstandig Professional

Prima! Een professionele organisatie die extra inspanning levert om de zzp’er te binden en boeien. Ik heb vooral genoten van het HeadFirst-seminar bij Pon in Leusden.

Yen van der Kamp Zelfstandig Professional

HeadFirst is nu een jaar mijn intermediair en de contacten die ik heb zijn erg goed en prettig. Tijdens kerst doneerde HeadFirst geld aan een goed doel in plaats van een relatiegeschenk. Helemaal top in mijn optiek!

  Vragen over de samenwerking met HeadFirst?

  Laat een terugbel verzoek achter
  en we nemen je vragen samen door

  Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

  Website ontwikkeld door: Kasun Media

  nl_NLNL