FINANCIEEL

DÉ PENSIOENOPLOSSING VOOR ZELFSTANDIG PROFESSIONALS!

Als zelfstandige ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Het is niet het eerste waar je aan denkt bij het uitvoeren van je werkzaamheden, maar het is wel belangrijk. Wanneer je je er in gaat verdiepen kom je al snel tot de conclusie dat veel pensioenbedrijven winstmaximalisatie nastreven, wat helaas ten koste gaat van jouw pensioen. Dat kan anders dachten wij en gelukkig denkt BrightPensioen er ook zo over.

 

BrightPensioen is speciaal voor de mensen die zelf hun pensioen moeten regelen. Het grote verschil bij BrightPensioen is dat zij niet verdienen aan jouw pensioenvermogen maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding. Daardoor blijft er voor jou meer over. Pensioen afsluiten bij BrightPensioen?! Sluit dan snel een abonnement af bij ZP Zaken en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

WAAROM DE PENSIOENOPLOSSING VAN BRIGHTPENSIOEN?

Ongekend flexibel

Je bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak je wilt inleggen. Dat kun je op elk moment aanpassen, je kunt ook op ieder moment stoppen of een inlegpauze inlassen.

Je wordt aandeelhouder BrightPensioen

Bij inschrijving betaal je €100,- waarmee je aandelen BrightPensioen koopt. Je krijgt hierdoor dus echt zeggenschap over je pensioen én deelt mee in de winst.

Meer pensioen

Deelnemers kunnen bij BrightPensioen meer pensioen verwachten. Dat komt zowel door het lidmaatschapsmodel als door het beleggingsbeleid.

Meer dan alleen pensioen opbouwen

BrightPensioen wil de Zelfstandig Professionals in Nederland pensioenbewuster maken d.m.v. webinars en workshops.

DE KOSTEN VAN BRIGHTPENSIOEN
BESTAAN UIT TWEE ONDERDELEN:

-Eenmalige inschrijfkosten van €100,-.

Hiermee word je ook direct aandeelhouder van BrightPensioen

-Jaarlijks lidmaatschap van €210,-. BrightPensioen is de enige aanbieder die niet verdient aan jouw pensioenvermogen, maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding voor de dienstverlening. Mocht je een ‘inlegpauze’ willen inlassen dan kan dat ook, je betaalt dan slechts €50,- per jaar.

WIL JIJ ZELF JOUW PENSIOEN REGELEN?

Kom er direct achter door op de button te klikken voor een gesprek, binnen twee werkdagen wordt er contact met je opgenomen!

CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092