Gratis webinar over pensioen en financiële analyse

ZP´ers en pensioen blijft een ´hot item´. Er wordt veel over gesproken, maar nooit wat dit betekent voor jouw persoonlijke financiële situatie. Terwijl dat juist het belangrijkste is! Om deze reden biedt ZP Zaken, onder het label ZP Control, in samenwerking met BrightPensioen en Knab je de mogelijkheid om hier op 13 december een gratis webinar over te volgen!

Welke onderwerpen komen aan bod? Sjaak Zonneveld (BrightPensioen) Oskar Barendse (Knab) en Michel Verheij (ZP Zaken) laten je door dit webinar ontdekken dat pensioen niet saai hoeft te zijn. Je gaat op een andere manier over pensioen denken en binnen drie kwartier weet je alles over zelf je pensioen regelen. Ook helpen we je pensioen te berekenen, stellen handige tools daarvoor beschikbaar en vertellen hoe het Financieel Plan helpt om inzicht te krijgen in je financiën, nu en in de toekomst.


Maar dat is niet alles.. Iedereen die het webinar bijwoont krijgt gratis het e-book Reis rond de wereld in je beste jaren, nummer 3 uit de Top-10 mooiste reisverhalen van Bol.com en krijgt gratis toegang tot het online Financieel Plan van Knab!


Voor wie is het webinar? Voor iedereen die zelf verantwoordelijk is voor zijn pensioen. ZP’ers, DGA’s, maar ook mensen in loondienst zonder pensioenregeling. Leer wat je zelf kunt doen aan je pensioen en hoe je via je pensioen maximaal fiscaal voordeel kunt behalen.


Wat is een webinar en hoe kan ik deelnemen? Een webinar is een online seminar, waarbij er middels een lezing, workshop, college of presentatie kennisoverdracht via het internet plaatsvindt. In het webinar zullen Sjaak Zonneveld, Oskar Barendse en Michel Verheij je meer vertellen over de pensioenen in Nederland, financiële planning en hoe je je hier als zelfstandige (verstandig) mee om kunt gaan. Je volgt het webinar rechtstreeks via jouw eigen computer/laptop vanaf iedere gewenste locatie op de genoemde datum en tijdstip.


Aanmelden voor het seminar op 13 december om 20:00

7 keer bekeken0 reacties