• ZP Zaken

Jouw update over ondernemerschap, gericht op de zelfstandig professional

Bijgewerkt: 28 nov 2018

ZP Radio bestaat 5 jaar en wordt in 2018 doorontwikkeld tot 24/7 radiostation als label van ZP Zaken.


Radio voor de Zelfstandig Professional Dagelijks brengt ZP Radio nieuws, reportages van events en interviews met onder meer ZP’ers, brancheorganisaties, organisaties die ZP’ers inzetten, economen en politici. Ook schuiven regelmatig experts aan met tips en informatie over uiteenlopende thema’s als financieel, juridisch, social media, pensioenen en verzekeringen.

In de voorgaande seizoenen heeft ZP Radio vele interessante gasten mogen verwelkomen. Kijk voor een impressie op www.zpzaken.nl/radio.


Muziek Naast de actualiteit over de ZP markt en de gesprekken over verschillende thema’s brengt ZP Radio de beste muziekmix voor tijdens het werk. Energiek, maar ook lekker voor op de achtergrond. Primair voor de ZP’er tussen de 25-49 en secundair voor ZP’ers in aansluitende doelgroepen. Het frisse geluid van nu gecombineerd met de beste classics. Herkenbaar, maar ook verrassend.


Sponsoring Kennisbemiddelaar HeadFirst is hoofdsponsor van ZP Radio. Vanuit die rol maken zij het ZP Radio programma ‘HoofdZaken’ mogelijk.

Wil je net als HeadFirst vanuit jouw organisatie een eigen programma sponsoren op ZP Radio? Of heb je interessante onderwerpen of ideeën die je graag bij ons in de uitzending zou willen bespreken? Laat het ons weten en mail naar info@zpzaken.nl.


Luisteren en volgen Op dit moment zet ZP Radio wekelijks een podcast online op www.zpzaken.nl/radio. In het eerste kwartaal van 2018 wordt ZP Radio een live te beluisteren online radiostation. De officiële startdatum maakt ZP Zaken binnenkort bekend!

Stay tuned voor meer nieuws over ZP Radio en volg ons op Linkedin, Facebook en Twitter.

5 keer bekeken0 reacties
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092