• ZP Zaken

Precies weten hoe je er financieel voor staat als ZP'er?

Kan jij in de toekomst je plannen en dromen waarmaken? Of gooit een pensioentekort roet in het eten? Met inzicht en overzicht in je financiële situatie weet je precies hoe je ervoor staat. En krijg je grip op je financiële situatie. Nu, én in de toekomst. Moeilijk? Niet met het Online Financieel Plan en de Financiële Check. ZP Zaken komt namelijk, onder het label ZP Control, in samenwerking met haar partner Knab met een financiële analyse voor ondernemers.


Hoe werkt de financiële analyse van Knab? Voer je gegevens in Je voert je gegevens in zoals: inkomen, hypotheek, pensioen, verzekeringen en uitgaven. Dit kan eenvoudig vanuit mijnpensioenoverzicht.nl en de vooraf ingevulde aangifte van de Belastingdienst.


Financieel overzicht Na invoeren van de gegevens ontvang je een uitgebreid financieel overzicht. Je ziet meteen over je voldoende inkomen hebt voor later, of je kan rondkomen bij onverwachte gebeurtenissen en geeft inzicht in de financiële positie van nabestaanden wanneer je komt te overlijden.


Pensioenadviseur Na dat je het Online Financieel Plan hebt ingevuld, neemt een pensioenadviseur van Aegon telefonisch het plan met je door. Wat gaat goed? Waar moet juist actie op worden ondernemen? Tijdens het telefoongesprek krijg je informatie, maar geen specifiek productadvies.


Een persoonlijk (product)advies? Wil je geholpen worden met een persoonlijk productadvies? Dan vul je de dienstverlening aan met Adviesgesprek op Afstand. Samen met een adviseur bepaal je wel product je nodig hebt.


Voor meer informatie klik hier.


Geïnteresseerd in een zakelijke rekening? Knab biedt de voordeligste bankrekening voor ondernemers, met: – Elk jaar 1.000 gratis transacties – Inclusief creditcard en gratis bankpas – Open zoveel rekeningen als je wilt


Daarnaast krijg je nog extra startersvoordeel, bestaande uit: – Eerste 3 maanden zijn gratis – Korting op boekhoudpakketten en boekhoudkoppeling – Gratis modelovereenkomsten


Wil je direct een zakelijke rekening afsluiten? Dat kan: Knab zakelijk


7 keer bekeken0 reacties