Subsidie voor ZP'ers!

ZP Zaken lanceert onder het label ZP Control in samenwerking met een Wederic een nieuwe dienst: de subsidiecheck voor Zelfstandig Professionals!


Ontwikkel je producten of software? Dan is er een grote kans dat je geld laat liggen! Met de online subsidie check via ZP Control, vraag je gemakkelijk en snel subsidie aan voor jouw project. Een succesvolle check levert minimaal €4.500,- op en kan zelfs oplopen tot €28.000,-. En je betaalt pas voor de diensten van ZP Zaken bij een succesvolle aanvraag. Uniek in Nederland, maar wat ons betreft heel normaal voor Zelfstandig Professionals.


Waarom de subsidie check via ZP Control? – De zogenoemde WBSO subsidie kan je veel opleveren. De enige voorwaarde is dat je bezig bent (of gaat zijn) met onderzoek aan of ontwikkeling van programmatuur, IT-systemen of producten. – Online subsidiecheck in 5 minuten, de unieke webtool Incentivate helpt je om de benodigde informatie voor de aanvraag aan te leveren. Volledig online, snel en kosteloos. – Minimaal €4.500,- bij succesvolle aanvraag. Een succesvolle subsidie aanvraag levert minimaal €4.500,- op en kan zelfs oplopen tot €28.000,-. Of je nu een eenmanszaak of bv hebt. – No cure, no pay. ZP Zaken helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Maar je betaalt pas voor onze diensten als een subsidiecheck succesvol is.


Wil je meer weten over subsidie voor Zelfstandig Professionals of de check doen om er achter te komen of je in aanmerking komt voor de subsidie? Ga dan naar de pagina van ZP Control.

9 keer bekeken0 reacties