• ZP Zaken

Bedankt - NK Golf voor ZP'ers 2018!

Bijgewerkt: 27 nov 2018

Vrijdag 21 september 2018 vond de vierde editie van het NK Golf voor ZP’ers plaats. Dit jaar vond het, net als in het eerste jaar, plaats op BurgGolf de Haverleij in ‘s-Hertogenbosch. Met zowel een volle clinic als een vol toernooi, het weer dat mee zat en de uitstekende service van BurgGolf was het wederom een zeer geslaagde dag. ZP Zaken en haar partners ONVZ en HeadFirst willen alle deelnemers bedanken voor de onvergetelijke dag!

Gedurende de dag zijn er veel foto’s en filmpjes gemaakt, net als voorgaande jaren zal er een aftermovie online komen. De aftermovie en de foto’s komen in de loop van volgende week online op onze websites. Ook onze ZP Radio-reporter, Sebas Krijgsman, heeft verslag gedaan van de golfdag. Dit verslag is te horen op ZP Radio: ZP Ochtend – Verslag NK Golf 2018.


Over NK Golf voor ZP’ers

Het NK Golf voor ZP’ers wordt jaarlijks georganiseerd door ZP Zaken onder het label ZP Golf. ZP Golf is een unieke community waarin golf en ondernemerschap samen komen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en neem deel aan wedstrijden en evenementen. Volgend jaar meedoen aan het NK Golf voor ZP’ers of de clinic volgen? Houd onze website of de social media kanalen in de gaten.

5 keer bekeken
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email, social media of kom langs voor een kopje koffie. 

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

Vragen over de verzekering?
Bel +31 (0) 6 51235650
+31 (0) 6 29 18 96 74

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

© ZP ZAKEN B.V.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon