• ZP Zaken

ZP Golf organiseert netwerkbijeenkomt

De dagen worden langer en de golfbanen liggen er weer mooi bij. Als startsein voor het nieuwe golfseizoen organiseert ZP Golf, dé community waar Zelfstandig Professionals met passie voor golf en ondernemerschap samenkomen, op donderdagavond 12 mei een netwerkbijeenkomst. We hebben een aantal kosteloze plekken gereserveerd voor Zelfstandig Professionals, we nodigen jou graag uit. Ben je erbij?


Programma We openen het nieuwe golfseizoen met een gezellige netwerkbijeenkomst bij Golf USA. Onder het genot van een drankje kun je informatie krijgen van Paul Goodfellow van Titleist en Mirte de Jager van Footjoy over golfballen en -schoenen. Daarnaast is Jeanine van Greunsven van Juice PLUS+ aanwezig voor informatie over het belang van vitaliteit. Daarnaast reiken we een leuke prijs uit aan degene die de longest drive slaat in de Golf Simulator van Golf USA.


Locatie & datum Datum: Donderdag 12 mei Tijd: 19:00 – 22:00 Locatie: Golf USA Haarlemmermeer (Cruquiusplein 4, Cruqiuis) Kosten: Geen


Word lid van ZP Golf ZP Golf is een unieke community van Zelfstandig Professionals die passie voor golf en ondernemerschap met elkaar delen. Leg nuttige contacten, maak golfafspraken en profiteer van exclusieve voordelen op greenfees, golftrips, -clinics, -materiaal en -lessen.

Naast deze voordelen organiseert ZP Golf in 2016 diverse evenementen en clinics, waar je met een lidmaatschap exclusief aan deel kunt nemen. Hét evenement van 2016 wordt uiteraard weer het NK Golf voor Zelfstandig Professionals.


Aanmelden? Kom je ook naar de netwerkbijeenkomst? Meld je dan aan via info@zpgolf.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Erik Maas via info@zpgolf.nl of bel 023-5685630.

12 keer bekeken0 reacties