• ZP Zaken

ZP Mobiliteitskaart: dé mobiliteitsoplossing voor ZP'ers

Als Zelfstandig Professional (ZP’er) word je vaak gekenmerkt door flexibiliteit. Flexibiliteit in onder andere verschillende opdrachten en opdrachtgevers per jaar. Wat dit ook met zich mee brengt is dat de opdrachtgever vaak niet dichtbij huis is. Sterker nog, uit onderzoek van ZP Facts bleek dat een enkele reis van een ZP’er naar opdrachtgever gemiddeld 63 km is en 45 minuten duurt. Laat staan de tijd die je als ZP’er kwijt bent aan het betalen van tanktransacties, het opladen van je OV-chipkaart, betalen van parkeren of het huren van bijvoorbeeld Greenwheels. Wij hebben de oplossing!


ZP Zaken komt namelijk, onder het label ZP Control, in samenwerking met haar partner Shuttel met een ZP Mobiliteitskaart. Een kaart voor de reizende ZP’er waarop al jouw reistransacties kunnen plaatsvinden en je tevens kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen! Voor €3,50 per maand kun je gebruik maken van deze kaart en speciaal voor leden van ZP Zaken nemen wij de activatiekosten voor onze rekening!

Waarom de ZP Mobiliteitskaart? 1. Aantrekkelijke kortingen! Met de ZP Mobiliteitskaart krijg je per getankte liter korting en daarnaast aantrekkelijke kortingen op OV transacties tijdens de daluren.

2. Parkeren Eenvoudig betalen voor betaald parkeren op straat bij YellowBrick tot aan alle Q-Park parkeergarages.

3. Openbaar vervoer Toegang tot het reizen met alle openbaar vervoer aanbieders, zoals NS, Veolia, Connexxion, Arriva, Syntus, GVB en EBS, op één kaart. Daarnaast kun je met de ZP Mobiliteitskaart gemakkelijk gebruik maken van Greenwheels.

4. Je reiskosten en ritten inzichtelijk Met de ZP Mobiliteitskaart heb je toegang tot een portal met daarin een overzicht van je transacties en je rittenregistratie. Handig om kosten te declareren of om je financiële administratie in kaart te brengen.


Meer informatie?

Kijk op de pagina van ZP Control voor meer informatie. Na aanvraag ontvang je binnen twee werkdagen een uitnodiging voor de online portal en heb je uiterlijk twee weken later de kaart in je bezit.

7 keer bekeken0 reacties
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092