zilveren kruis

Profiteer mee van de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis

ZP Zaken en Zilveren Kruis zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Je kunt per 1 januari 2021 ook kiezen voor Zilveren Kruis als collectieve zorgverzekeraar.

Wat houdt dit in?

Dit houdt in dat jij kunt profiteren van een aantrekkelijk aanbod. Een aanbod dat op maat is gemaakt voor Zelfstandig Professionals, met veel keuze in basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen, extra’s als je kiest voor een aanvullende verzekering én een aantrekkelijke korting. Die ook geldt voor eventuele gezinsleden.

Hoe werkt het?

Je kiest de zorgverzekering die bij jou past. Je hebt hierin keuze uit verschillende basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Wist je dat je bijvoorbeeld bij je aanvullende verzekering extra vergoedingen krijgt die je helpen om je gezonder te voelen? Zo helpt Zilveren Kruis je namelijk met de uitdagingen, op fysiek én mentaal vlak, waar je als Zelfstandig Professional mee te maken krijgt. Extra fysiotherapie bijvoorbeeld. Een vergoeding voor een slaapcursus is nog zo’n voorbeeld. En zelfs online zelfhulp modules van Stichting Mirro.

Hoe uitgebreid je aanvullende verzekerd wilt zijn, dat bepaal je natuurlijk zelf. Regel het online en maak zelf de keuze uit de hoeveelheid sterren. 1, 2, 3, of 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de vergoedingen zijn. Daarnaast kunnen ook gezinsleden mee profiteren van dit aanbod. Bij Zilveren Kruis zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met dezelfde hoogste aanvullende verzekering van de ouder(s). En voor kinderen tot 18 jaar wordt geen premie betaald.

Profiteer van voordelen op jouw zorgverzekering

Dankzij de afspraken die ZP Zaken met Zilveren Kruis heeft gemaakt, profiteer je ook van een aantrekkelijke korting op de premie.

  • tot 3,5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op jouw aanvullende verzekering
  • 10% korting op jouw tandartsverzekering

Benieuwd naar jouw premie? Bereken je voordeel snel en gemakkelijk hier.

Extra vergoedingen en korting, maar ook services

In samenwerking met Zilveren Kruis hebben we de aanvullende verzekering uitgebreid. Bekijk hier wat er allemaal in het pakket zit.

We maken het je graag makkelijk. Declareren regel je bij Zilveren Kruis bijvoorbeeld eenvoudig in de online “Mijn Zilveren Kruis” omgeving of via de Zilveren Kruis app. Binnen drie werkdagen staat het geld op je rekening. En dat is niet alles. De Zorgcoach helpt je bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, waar je ook bent. En wil je iedere dag met kleine stapjes werken aan je gezondheid? Dan helpt Zilveren Kruis je op weg met Actify, de vitaliteitscoach.

Nu Profiteren?

Bekijk het aanbod op zk.nl/zpzaken. Je kiest de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past en berekent je premie met één druk op de knop. Je vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt.

We helpen je graag om ook in 2021 gezonder te leven. Want als het gaat om gezondheid, telt alles mee.

zilveren kruis

Tags :

Deel dit :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.

Website ontwikkeld door: Kasun Media