ACADEMY

SHIFT HAPPENS TRAIL

Een avontuurlijk, exclusief én persoonlijk ontwikkelingstraject:

9 dagen in de 'bush' van Zuid-Afrika!

Deelnemen aan deze trail betekent dat je kiest voor het werken aan persoonlijke ontwikkeling en/of die van je team tijdens een exclusieve en avontuurlijke reis in een uitdagende omgeving onder professionele begeleiding. Na deze bijzondere reis weet je wat er toe doet en wat niet. Behalve het avontuurlijke rijden in overweldigende natuur en encounters met het wildlife, gaat deze trail vooral over transitie, bewustwording en verdieping. Deze self-drive trail gaat over jouw kracht, verlangens en je doelen. Een avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden. 

WHAT'S IN IT FOR ME?
De professionals van de SHIFT Happens Trail begeleiden je op jouw ontdekkingsreis en zoektocht naar inzichten en antwoorden. Zij kunnen jou 'tools' aanreiken en helpen vaardigheden te ontwikkelen om deze inzichten en antwoorden om te zetten in concrete stappen voor de toekomst.

"Na de reis weet je wat er toe doet en wat niet."

De unieke setting maakt het mogelijk om in korte tijd te werken aan processen waar je misschien niet aan toe zou komen of die maanden - en soms wel jaren - zouden durenDe trail levert onomkeerbare bijdragen aan persoonlijke visie, missue en ontwikkeling, vriendschappen en (professionele) verhoudingen. De verworven kennis, inzichten en ervaringen zullen een bron van inspiratie zijn in je verdere leven. Vooral ook zul je genieten van wat er op jouw pad komt. 
WANNEER KAN IK MEE?
Dit jaar kun je van 7 tot 17 december in een groep van 4 - 8 personen, meedoen met deze bijzondere reis. En een belangrijke vraag hoor ik je nu al stellen: "Wat moet ik precies investeren?". Omdat jij deze reis boekt via de ZP Academy van ZP Zaken,  is het geen €6.300,-, maar een bedrag van €5.500,-*. Een investering waar je levenslang profijt van hebt. De uiterste inschrijfdatum is 1 oktober 2019. 
 
*Inclusief vluchten, overnachtingen, maaltijden, intake en evaluatie, 4x4 cursus Landrover Defender in NL, vrijgesteld van BTW.

Ook enthousiast geworden? Dat vinden wij leuk! Inschrijven kan via onderstaande button. Eerst nog liever wat inlezen voordat je de keuze maakt? Dat begrijpen wij natuurlijk ook. Voor vragen over de reis kun je ons altijd bellen, mailen, appen of via onze website chatten. 
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092