FINANCIEEL

SUBSIDIECHECK
ONTVANG DUIZENDEN EURO'S SUBSIDIE MET DE ONLINE SUBSIDIE CHECK
Ontwikkel je producten of software? ZP Control helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Volledig no cure, no pay   Gebruik maken van de subsidie check?! Sluit dan snel een abonnement af bij ZP Zaken en de subsidiecheck staat voor je klaar.
WAAROM DE ONLINE SUBSIDIECHECK

Grote kans dat je geld laat liggen

Of je nu een eenmanszaak of BV hebt, de zogenoemde WBSO subsidie kan je veel opleveren. De enige voorwaarde is dat je bezig bent (of gaat zijn) met onderzoek aan of ontwikkeling van programmatuur, IT-systemen of producten.

Online subsidiecheck in 5 minuten

Geen administratieve rompslomp. De unieke webtool Incentivate helpt je om volledig online de benodigde informatie aan te leveren voor een succesvolle subsidie aanvraag. Mocht je vragen hebben alvorens je de check wilt doen, klik dan hier voor de FAQ met meest gestelde vragen. 

Succesvolle aanvraag levert min. €4500,- op

Professionals met een eenmanszaak kunnen tussen €4.500,- en €6.500,- subsidie ontvangen voor een project. Start je net als zelfstandige, dan is het meer: €9.700,-. Bij zelfstandigen met een bv kan dit voordeel nog verder oplopen tot €22.500,- en zelfs €28.000,- voor startende BV-ondernemers. 

No cure, no pay

ZP Control helpt je om gemakkelijk en snel subsidie aan te vragen voor jouw project. Maar je betaalt pas voor onze diensten als een subsidie check succesvol is. No cure, no pay. Uniek in Nederland, maar wat ons betreft heel normaal voor Zelfstandig Professionals.

KOMEN MIJN WERKZAAMHEDEN IN AANMERKING VOOR SUBSIDIE?
DOE DE ONLINE SUBSIDIECHECK EN KOM ER DIRECT ACHTER!
ONLINE SUBSIDIECHECK IN 3 STAPPEN

Doe de gratis online subsidiecheck

Doe in 5 minuten de online subsidiecheck. Snel en kosteloos. De ingediende check wordt door ons beoordeeld, waarna bij een positieve beoordeling er met ons de ‘koop-‘overeenkomst wordt aangegaan om de daadwerkelijke aanvraag in te dienen. Mocht je nog vragen hebben voordat je de check wilt doen, klik dan hier voor FAQ met meest gestelde vragen.

Aanvraag wordt vastgelegd

Het indienen van de aanvraag wordt gedaan met behulp van de unieke webtool Incentivate. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, gaan wij voor je aan het werk. Uiteraard houden we je gedurende het proces op de hoogte van de status.

Uitbetaling bij succesvolle aanvraag

Een succesvolle subsidie aanvraag levert minimaal €4.500,- op. Je betaalt hiervan een vergoeding van €650,- (excl. btw) voor onze diensten. Mocht je niet in aanmerking komen voor subsidie, betaal je niets. Hierin zijn we uniek in Nederland.
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092