VERZEKERINGEN

BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID
Heb je nog geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten? In verband met de transitie heeft ZP Zaken - in samenwerking met Myler - een speciaal aanbod voor jou als Zelfstandig Professional. Deze aanbieding houdt in:
 • Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tegen een gereduceerd tarief van €540,- per jaar.* 
   
 • Het STARTUP lidmaatschap van ZP Zaken (normaal €49,50 per jaar) krijg je het eerste jaar gratis, waarbij je tevens gebruikt kunt maken van alle andere producten en diensten van ZP Zaken die speciaal voor leden beschikbaar zijn. Vanaf het tweede jaar betaal je voor het lidmaatschap €49,50.

  Bovenstaande tarieven zijn exclusief btw.
  *Om in aanmerking te komen voor het gereduceerde tarief voor de verzekering dien je lid te zijn van ZP Zaken.
WAAROM DEZE VERZEKERING

Hoge dekkingen

ZP Control bied  in samenwerking met partner Hiscox een collectief verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak en €10.000.000,- per jaar. 

Laagste prijs

Vanaf €540,- per jaar een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een verzekerd bedrag van €2.500.000,- per aanspraak. Dit vind je bij geen enkele andere partij!

Flexibiliteit ten top

Nu aanvragen, direct verzekerd. Opzeggen omdat je opdracht afloopt? Met één werkdag is het geregeld. Zo heb je alleen kosten als je inkomsten hebt. Ideaal, dachten wij zo.

Geen eigen risico

ZP Control neemt het eigen risico volledig van je over. Mocht je onverhoopt aansprakelijk gesteld worden, kost het je dus helemaal niets.

DE VERZEKERING VAN ZP CONTROL

Jij bent door Myler geïnformeerd over de aanbieding van ZP Zaken voor een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Als je gebruik wilt maken van deze verzekering dan kun je je op deze pagina aanmelden. 

Na het eerste jaar kun je de verzekering verlengen tegen hetzelfde tarief, echter betaal je dan wel het STARTUP-lidmaatschap ad. €49,50 per jaar. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide  dekking, geen eigen risico, een scherpe prijs en zeer flexibel. Zo hoort dat voor Zelfstandig Professionals.

IK WIL DIRECT EEN BEROEPS – EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Word lid bij ZP zaken en meld je direct aan voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van ZP Control. Binnen een werkdag ontvang je, na acceptatie door de adviseur, jouw verzekeringscertificaat.

BRANCHES
De verzekering geldt voor vier branches. Het is alleen mogelijk deel te nemen aan deze verzekering wanneer je werkzaam bent in één van de hieronder genoemde branches.

IT

HRM & Finance

PR, Marketing, Reclame en Communicatie

Techniek & Bouwkunde

DEKKING

Soort verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Per aanspraak

€ 2.500.000,-

€ 2.500.000,-

Per jaar

€ 5.000.000,-

€ 10.000.000,-

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de door opdrachtgever/derden geleden vermogensschade die door de Zelfstandig Professional in de uitoefening van zijn of haar beroep wordt veroorzaakt.

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email, social media of kom langs voor een kopje koffie. 

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

Vragen over de verzekering?
Bel +31 (0) 6 51235650
+31 (0) 6 29 18 96 74

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

© ZP ZAKEN B.V.

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon