Arbeidsongeschiktheid voor zelfstandig professionals

Wanneer je uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks gedekt moeten zijn. Daarom hebben we een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering waar je uit kunt kiezen. Op maat gemaakt, zodat jij je kunt focussen op je herstel.

Zp Ideeen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Natuurlijk faciliteert ZP Zaken een AOV. Met partner ZP Zaken AOV (onderdeel van Tjepkema assurantiën), kun je op onze website een Movir AOV afsluiten. Je kan de AOV zo samenstellen, dat deze exact aansluit bij jouw persoonlijke situatie. En dat tegen het scherpste afsluittarief in de markt.

aov-centraalbeheer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het is verstandig om nu al te weten hoe je voor jouw eigen situatie inkomen krijgt als het jou overkomt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is dan een goede optie. Je bepaalt bij Centraal Beheer zelf je eigen risicoperiode, verzekerd bedrag en uitkeringsduur. Zo krijg je de AOV die bij jouw situatie past. Aangesloten bij ZP Zaken? 10% korting!

Voor jou

Heb ik als zzp'er zo'n AOV nodig?

Wanneer jij uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk wel te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks weer gedekt moeten zijn. 

Met een arbeidsongeschiktheidsvoorziening of een verzekering krijg je als ondernemer een uitkering als je even (of een langere periode) niet meer kunt werken. Bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval. Je bent met een aov dus verzekerd tegen inkomstenverlies. 

Vragen?

We bellen je graag!

Michel Verheij

Commercie, Risk & Compliance

Anna Smedema

Relatie Manager

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.