Beroeps- en bedrijfs aansprakelijkheidsverzekering

Geen enkel risico lopen als zp’er? Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt jou als zelfstandig professional in tegen beroepsfouten. Het gaat om nalatigheid, om onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. Het gaat hierbij om financiële schade die bij de opdrachtgever is ontstaan door jou beroepsmatige handelingen.

zp-cyber

Een BAV van ZP Zaken nu tijdelijk met
een gratis start-up lidmaatschap t.w.v. €49,50!

De verzekerbare branches

Zonder zorgen ondernemen

Heb ik als z'er een BAV nodig?

Veel zelfstandig professionals zijn niet of niet juist verzekerd. De financiële schade die bij jouw opdrachtgever ontstaat door foutief beroepsmatig handelen kan heel groot zijn. Om je goed in te dekken tegen deze schade hebben we een bedrijfsrisicoscan ontwikkeld, welke jou inzicht geeft in het risico dat je loopt tijdens je opdracht. 

Let op: veel opdrachtgevers en bemiddelaars stellen een BAV verplicht.

De dekking

Wat dekt een BAV?

Materiële schade

Dit is een aanvulling die jou indekt tegen materiële schade aangericht tijdens jouw werkzaamheden.

Juridisch verweer

De verzekering dekt ook juridisch verweer, net als de wettelijke rente en de kosten die je maakt om schade te voorkomen of te beperken.

Een vergoeding

Onderaan de streep kun je rekenen op vergoeding van kosten die je nodig hebt om jouw belangen te verdedigen en te vergoeden, ongeacht of de schadeclaim terecht is.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

ZP Zaken biedt een gecombineerde BAV- en ABV-verzekering aan. Wel zo handig, alles in één keer geregeld!

Voor jou

Handig: de verzekeringsgids

Liever meer informatie voordat je een aanvraag indient voor een BAV-verzekering? Download dan onze handige gids, vol met informatie over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Verzekeringsgids
FAQ

Meestgestelde vragen van professionals

Deze beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij ZP Zaken heeft een jaarpremie vanaf €600,-. 

Vanwege de mantelovereenkomst die wij hebben gesloten met onze partner HISCOX kunnen wij deze verzekering met een voordelige premie aanbieden aan onze leden.

Bij ZP Zaken krijg je beide verzekeringen op 1 polis. Wel zo makkelijk, dachten wij

Vragen?

We bellen je graag!

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verheij Groep b.v., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12047654. ZP Zaken bied je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.