Collectieve zorgverzekering

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Daarom heeft ZP Zaken – in samenwerking met haar partners – een collectieve zorg propositie opgesteld. Speciaal voor jou als zelfstandig professional en op maat gemaakt. Ideaal, zodat jij je kunt focussen op hetgeen waar je goed in bent; ondernemen. Bekijk hieronder welke partners wij hebben aangehaakt voor een collectieve zorgverzekering. 

zp-zorg

Samen met ZP Zaken heeft Zilveren Kruis de aanvullende verzekering uitgebreid. Klik deze link om je premie te berekenen. 

check-green.png3,5% korting op de basisverzekering

check-green.png10% korting op de aanvullende verzekeringen

check-green.png10% korting op de aanvullende tandverzekering

Ook meeverzekerde gezinsleden profiteren van dit aanbod

Aan jouw de keuze, Je hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. En bij je aanvullende verzekering krijg je extra vergoedingen die je helpen je gezonder te voelen. Uitdagingen op fysiek en mentaal vlak om te gaan waar je als ZP'er mee te maken krijgt. Extra fysiotherapie, een vergoeding voor een slaapcursus of online zelfhulp modules van Stichting mirro. 

Heb je een verzekeringspakket gevonden dat bij je past? Hier kun je dan jouw verzekeringsaanvraag invullen. Vul bij collectiviteit ZP Zaken in om gebruik te kunnen maken van de kortingen. Stap je vóór 31 december 2021 over, dan zorgt ONVZ dat jouw huidige zorgverzekering wordt opgezegd.

Als zelfstandig professional bij ZP Zaken ben je in 2021 al voor € 129,85 per maand verzekerd (inclusief 5% collectiviteitskorting bij een eigen risico van € 385,-). En je krijgt 10% extra introductiekorting op de aanvullende verzekering in het eerste jaar. Dit geldt ook voor je gezinsleden.

check-green.png  5% korting op de basisverzekering
check-green.png 10% korting op de aanvullende verzekeringen
check-green.png 2% extra internetkorting op aanvullende verzekeringen als je je verzekeringszaken zelf online regelt.
check-green.png Tot €300,- korting bij vrijwillig eigen risico.
check-green.png 1,5% betaalkorting op de premie bij een jaarbetaling

Aanvullende verzekeringen, Op deze pagina van Zorg en Zekerheid vergelijk je eenvoudig de drie basis verzekeringen. Wil je deze uitbreiden? Dan heb je een ruime keuze.

Zorg en Zekerheid denkt graag met je mee. Samen met jou bespreken ze je wensen en verwachte zorggebruik. Aan de hand daarvan nemen ze alle mogelijkheden met je door. Je kunt hiervoor langskomen bij een van hun verzekeringswinkels of bellen met (071) 5 825 550 of mailen. 

Ben je er nog niet uit?

Stel je vraag aan een van ons
en we nemen je zorgvragen samen door

Michel Verheij

[email protected]
+31 6 51 235 650

Nalini Badloe

[email protected]
+31 6 15 203 969

nl_NLNL