De Cyber Clear verzekering van HISCOX

Aanvullend op de BAV of los af te sluiten.
Cyberclear by Hiscox verzekert jouw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. Cybercriminelen gaan tegenwoordig veel slimmer te werk en maken gebruik van de gebeurtenissen die zich het afgelopen jaar hebben ontwikkelt. Werk jij veilig? En weet je wat je moet doen als je gehackt wordt?

Zp-Visual-15

CyberClear dekking:

De CyberClear verzekering geeft je zekerheid bij dataverlies, hacking of cyberaanvallen.

Dekking
Voor

€50.000,-

Per schade en per zpp'er /
lid (inclusief kosten)

€5.000.000,-

Per verzekeringjaar voor
alle zzp'ers / leden tezamen

€150,-

Per jaar
Doelgericht te werk

Dataverlies, gehackt, aangevallen?

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt schade. Hiscox helpt je met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat het gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar! Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken. 

Loop geen risico en sluit nu je Cyber Clear verzekering voor €150,- per jaar af.

zp-cyber

Klanten met onze Cyber Clear werken o.a. voor:

Hoe gaan we te werk?

Dekking

Dit is verzekerd bij de Cyber Clear:

zp-zaken-checklist

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. De cyberverzekering van Hiscox is inclusief assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat ons gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar. Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

CyberClear by Hiscox dekt de financiële gevolgen van cybercrime, zoals inbreuk op je systemen of data:

 • kosten van forensisch onderzoek;
 • kosten van communicatie met providers, klanten, toezichthouders, justitie, creditmaatschappijen en andere belanghebbenden;
 • kosten voor extra klantenondersteuning, bijvoorbeeld via een call centre;
 • kosten van crisismanagement, reputatieherstel en PR-campagnes.

De gevolgen van gestolen privacygevoelige gegevens zijn verzekerd:

 • kosten van onderzoek door bijvoorbeeld justitie of creditcardmaatschappijen;
 • claims van individuele personen;
 • boetes opgelegd door toezichthouders, of andere verplichte vergoedingen.

Als je website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, dekt de cyberverzekering de hieruit voortvloeiende kosten af.

Je bent verzekerd tegen schade veroorzaakt door hackers:
 
 • reparatie, vervanging of herstel van websites, programma’s of data;
 • kosten van gestolen software of data;
 • kosten van onderzoek en advies in systeembeveiliging;
 • kosten van forensisch onderzoek naar de identiteit van een hacker;
 • kosten van PR-advies voor reputatiebescherming.

De schade veroorzaakt door hackers die je website of data gijzelen, is verzekerd. De cyberverzekering is inclusief bijstand van security-experts. Ook krijg je in veel gevallen het eventueel betaalde losgeld vergoed.

Als een DDoS-actie, een aanval of een andere vorm van cybercriminaliteit in jouw computersystemen leidt tot inkomstenverlies, bijvoorbeeld door uitval van een webwinkel, is dit verlies gedekt.

Onze CyberClear by Hiscox-verzekering is een cyberverzekering inclusief gratis juridisch advies. ICTRecht stelt hierbij een verwerkersovereenkomst op maat voor jou op. Meer informatie of direct je verwerkersovereenkomst aanvragen? Neem dan per e-mail contact met Hiscox op via hiscox@ictrecht.nl.

FAQ

Meest gestelde vragen van professionals

De Cyber Clear verzekering van Hiscox heeft via ZP Zaken een jaarpremie van €150,-.

Dat is €45,- goedkoper dan rechtstreeks via Hiscox!

Vanwege de mantelovereenkomst die wij hebben gesloten met onze partner HISCOX kunnen wij deze verzekering met een voordelige premie aanbieden aan onze leden.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een VPN-verbinding en inloggen met een een 2Fa (een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om ergens toegang tot te krijgen). Meer tips over wat je zelf kunt doen is te vinden in onze blog.

Ben je er nog niet uit?

Laat een terugbel verzoek achter
en we nemen je vragen samen door

Michel Verheij

Commercie, Risk & Compliance

Anna Smedema

Relatie Manager

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verheij Groep b.v., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12047654. ZP Zaken bied je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.