VERZEKERINGEN

ZORGVERZEKERING

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor Zelfstandig Professionals heeft Zorg en Zekerheid een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering via ZP Zaken onder het label ZP Control.

 

Voor 2019 hebben wij weer goede afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering met Zorg en Zekerheid. Zorgverzekeringen lijken steeds meer op elkaar. Toch zijn er kleine dingen die een groot verschil kunnen maken. In prijs, dekking en service. Zorg en Zekerheid biedt een uitstekende zorgverzekering met hoge korting, goede dekking en uitstekende service.

DEELNEMEN AAN ONZE COLLECTIVITEIT

Deelnemen aan onze collectiviteit betekent profiteren van hoge kortingen:

-10% korting op de basisverzekering

-10% korting op de aanvullende verzekering

-3% extra internetkorting op aanvullende verzekeringen 

als je verzekeringszaken zelf online regelt.

 

Ben je al wel bij Zorg en Zekerheid verzekerd, maar maak je nog geen gebruik van onze collectieve verzekering? Regel het snel op de website van Zorg en Zekerheid.

VERGELIJKEN EN AFSLUITEN

In de online verzekeringswinkel van Zorg en Zekerheid vergelijk je eenvoudig de drie basisverzekeringen. Wil je deze uitbreiden met een aanvullende verzekering dan heb je een ruime keuze. Variërend van lage dekking tot zeer uitgebreide voor meer zekerheid. Je kunt ook direct een verzekering afsluiten, dat is zo gedaan. Binnen 5 minuten is het geregeld! Vergeet niet om bij collectiviteit ‘ZP Control‘ in te vullen om gebruik te kunnen maken van de kortingen. Extra makkelijk: Zorg en Zekerheid zegt jouw huidige verzekering voor je op.

HEB JE ADVIES NODIG?

Zorg en Zekerheid denkt graag met je mee. Samen met jou bespreken ze je wensen en verwachte zorggebruik. Aan de hand daarvan nemen ze alle mogelijkheden met je door. Je kunt hiervoor langskomen bij een van hun verzekeringswinkels, bellen met (071) 5 825 550 of mailen. Vragen kun je ook stellen via Facebook of Twitter.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email of social media.

+31 6 2918 9674

BEL ONS

WEBSITE

ADRES

Polaris Avenue 33

2132JH Hoofddorp

MAIL ONS

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© ZP ZAKEN B.V.