DE VERZEKERINGEN VAN ZP ZAKEN

Alle verzekeringen van ZP Control zijn er speciaal voor de Zelfstandig Professional. Geen ‘one size fits all’-producten, maar maatproducten voor professionals die een eigen aanpak verdienen. Flexibiliteit staat hierin altijd voorop. En daarnaast gewoon goede verzekeringen met brede dekkingen.

 
BEROEPS- EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING
DE BAV

Oftewel een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering voor het moment dat je een opdracht hebt. De verzekering van ZP Zaken onder het label ZP Control maakt het mogelijk!

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.

CYBER CLEAR VERZEKERING
CYBER CLEAR BY HISCOX

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt schade. Hiscox helpt je met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meld je een inbreuk? Dan staat het gezamenlijke team van ervaren professionals voor jou klaar! Zij helpen je databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken. Loop geen risico en sluit nu je Cyber Clear verzekering af. 

 
ZORGVERZEKERING
ZORG & ZEKERHEID EN ONVZ

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor Zelfstandig Professionals heeft Zorg en Zekerheid een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering via ZP Zaken onder het label ZP Control.

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING
SHAREPEOPLE, CENTRAAL BEHEER EN MOVIR

Wanneer jij uitvalt door ziekte of een ongeval wil je er natuurlijk niet financieel op achteruit gaan. Je hebt namelijk wel te maken met vaste lasten die uiteraard maandelijks weer

gedekt moeten zijn. 

Daarom heeft ZP Control - in samenwerking met haar partners - een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou, als Zelfstandig Professional, op maat gemaakt. Ideaal, zodat jij je kunt

focussen op je herstel! 

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht
om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
CONTACT

Bedrijfsgegevens

ZP Zaken

Hoofdweg Oostzijde 846A

2132MC Hoofddorp

Contactgegevens

Email adres

info@zpzaken.nl

PRODUCTEN
HANDIG VOOR JOU

Ik ga starten als ondernemer

ZP ZAKEN
Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Anna Smedema

06-29189674

Michel Verheij

06-51235650

Siseley Vollebregt

06-15388929

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

Sitemap

© ZP ZAKEN B.V.

KvK: 62117092