VERZEKERINGEN

DE VERZEKERINGEN VAN ZP ZAKEN

Alle verzekeringen van ZP Control zijn er speciaal voor de Zelfstandig Professional. Geen ‘one size fits all’-producten, maar maatproducten voor professionals die een eigen aanpak verdienen. Flexibiliteit staat hierin altijd voorop. En daarnaast gewoon goede verzekeringen met brede dekkingen.

DE BAV

Oftewel een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering voor het moment dat je een opdracht hebt. De verzekering van ZP Zaken onder het label ZP Control maakt het mogelijk!

 

Unieke hoge verzekerde bedragen met uitgebreide dekking, tegen een scherpe prijs, zonder eigen risico en zeer flexibel. Je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk een opdracht hebt.

ZORGVERZEKERING ONVZ

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor jou als Zelfstandig Professional biedt ZP Zaken, onder het label ZP Control, daarom een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering van ONVZ aan. 

ZORGVERZEKERING
ZORG & ZEKERHEID 

Een goede gezondheid is belangrijk voor succesvol ondernemerschap. Speciaal voor Zelfstandig Professionals heeft Zorg en Zekerheid een aantrekkelijke, collectieve zorgverzekering via ZP Zaken onder het label ZP Control.

De Verzekeringsmantels van ZP Zaken zijn alleen toegankelijk voor ZP Zaken leden. ZP Zaken treedt hierbij op geen enkele wijze op als financiële dienstverlener of bemiddelaar zoals gesteld onder de Wft. De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. ZP Zaken werkt samen met Verzekeringen24, handelsnaam van Geytenbeek Clear Benefits B.V., die staat ingeschreven in het register (wet op het financieel toezicht) bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12009501. ZP Zaken biedt je als lid enkel een inkoopvoordeel. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dien je dus lid te zijn ZP Zaken of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft ZP Zaken het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wij zijn er altijd om je te helpen! Contact ons via telefoon, chat, email of social media.

Ben jij al op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en updates? Klik hier om je te abonneren op onze nieuwsbrief!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© ZP ZAKEN B.V.