Is Movir iets voor jou?

Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen! Daarom bepaal je bij de AOV van Movir zelf je eigenrisicoperiode, uitkeringsduur en de hoogte van het verzekerde bedrag. Stel zelf de AOV samen die het beste past bij jou en je onderneming.

Zp-Visual-18

Kies de AOV die bij je past

Van alle zzp’ers heeft 40% geen maatregelen genomen voor het geval zij arbeidsongeschikt worden. Wat heb jij geregeld? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een goede optie. Je kunt dit helemaal zelf regelen, of we helpen je er een handje bij. Ben je zeker van je uitgangspunten? Vraag dan hier direct de AOV van Movir aan. Jij bepaalt hoe je AOV eruitziet, van de eigenrisicoperiode en het verzekerde bedrag tot aan de uitkeringsduur. Zo stel jij de AOV samen die helemaal bij jou past.

Een AOV is een complex en impactvol product. Als je twijfelt over je uitgangspunten of als je meer wil weten over Movir, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Jouw voordelen
zp academy

Waarom Movir? Waarom een ZP Zaken AOV?

Regel je AOV in 5 stappen

Hoe werkt het aanvragen?

Zp verzekering

Wat je ook kiest, dit zit altijd in je AOV

Is het mogelijk om je eigen beroep nog uit te oefenen? Nee? Dan krijg je bij arbeidsongeschiktheid een uitkering. Zelfs als je nog wel een ander beroep kunt uitoefenen. Je verzekert dus echt het inkomen van jouw specifieke beroep.

Met een AOV ben je bij arbeidsongeschiktheid verzekerd van een vast inkomen als je niet kunt werken. Hoe hoog dat inkomen is, hangt af van de mate van arbeidsongeschiktheid. Volledig afgekeurd? Dan ontvang je een uitkering van het volledige bedrag waarvoor je verzekerd bent. Ben je voor bijvoorbeeld 60% arbeidsongeschikt, dan ontvang je 60% van het verzekerd bedrag.

Als ondernemer wil je ondernemen. En ben je door ziekte of een ongeval tijdelijk uitgeschakeld? Dan doe je er alles aan om weer snel aan de slag te kunnen. Het is frustrerend om er op zo’n moment helemaal alleen voor te staan. Maar dat hoeft niet. Als je een AOV hebt, helpen we je namelijk om zo snel mogelijk te herstellen.
 
Daarbij werken we samen met verschillende arbeidsdeskundigen en bedrijfsdeskundigen. Samen kijken we wat er nog wel mogelijk is. Ook helpen we je bij jouw herstel. Is het echt niet meer mogelijk om je eigen beroep uit te oefenen? Dan is een loopbaantraject een optie, maar geen verplichting! Plan B dus. Vaak lukt het om op die manier toch weer een nieuwe leuke uitdaging te vinden.

Met preventieve maatregelen kun je het risico op arbeidsongeschiktheid flink beperken. En daar helpen we je graag bij. In de AOV van Movir zitten dan ook preventiediensten. Een algemene gezondheids- of conditietest? Afvallen via Weight Watchers? Dat kan. Je kunt onbeperkt gebruikmaken van een preventiedienst. Als ondernemer kun je ook gratis advies krijgen, bijvoorbeeld via de Ondernemersadvieslijn. Zo’n advies kan veel verschil maken. Soms zijn er maar kleine leefstijlaanpassingen nodig om grote problemen te voorkomen.

We hadden het al over de hoogte van de premie. Het gaat vaak om flinke bedragen. Maar wist je dat die premie fiscaal aftrekbaar is? Stel: je verdient € 40.000 per jaar. Dan krijg je 40,85% van de premie terug van de belasting. Zit je in een lagere belastingschijf? Dan betaalt de fiscus 36,55% van de premie terug. En zit je in de hoogste belastingschijf? Dan krijg je via de belasting ruim de helft van de premie terug: 51,95% om precies te zijn. Netto is de premie dus minder hoog dan je denkt
Ben je er nog niet uit?

Vraag een gratis AOV-oriëntatiegesprek aan

Spreek vrijblijvend met één van de specialisten van Movir. Ontdek of een AOV nodig is en hoe een AOV aansluit bij jouw situatie. Spar samen over jouw aanvraag en bespreek je vragen. De Movir-specialisten zitten elke werkdag voor je klaar om jou persoonlijk te woord te staan. Wij helpen je graag!

Scherpe tarieven

Iedere partij vraagt vroeg of laat een fee om de verzekering af te sluiten en te onderhouden. Wij zijn graag vooraf heel helder over onze zeer lage tarieven. Zo vraag je je AOV bij Movir aan voor maar € 139 en wordt je AOV geadministreerd en up-to-date gehouden voor maar € 3,99 per maand! Als je niet goed weet hoe je je wilt verzekeren, bieden we je een adviestraject voor €349. Ben je er bijna uit, maar heb je nog een paar laatste vragen? Maak dan gebruik van een belblok van 20 minuten voor € 29,95 om de puntjes op de i te zetten. 

Houd je polis up-to-date

Bij het aanvragen van je AOV denk je goed na over de uitgangspunten van je polis. Als je ziek wordt, wil je niet verrast worden met verouderde uitgangspunten. Met ons digitale onderhoudssysteem krijg je regelmatig de gelegenheid om je polis up-to-date te houden zodat deze altijd blijft aansluiten op jouw situatie.

Copyright © 2023 | ZP Zaken B.V. | Dé marktleidende one-stop-shop voor de zp’er.