ACADEMY

online lifestyle plan.jpeg
ONLINE LIFESTYLEPLAN

Een op maat gemaakt plan met training, voeding, lifestyle en supplementen!

Fitness is sinds enkele jaren zeer populair. Bijna iedereen doet aan hardlopen, sport thuis of gaat naar een sportschool. Helaas behalen veel mensen op deze manier echter niet de doelen die ze graag willen halen.  Online Lifestyle Plan is een op maat gemaakt plan met training, voeding, lifestyle en supplementen die worden afgestemd op jouw hormonale balans en eigenschappen. De professionals helpen jou met afvallen, aankomen, het verbeteren van je gezondheid, sportprestaties en revalidatie na een blessure of andere doelen die jij hebt gesteld.

HOE WERKT HET?
OLP2.png

Jij krijgt jouw eigen Personal Coach!  Hij of zij gaat jou begeleiden en blijft 24/7 in contact staan met jou, zodat jij direct antwoord krijgt op alle mogelijke vragen. 

In de Online Lifestyle Plan app zie je jouw voortgang in training, voeding en natuurlijk jouw meetbare resultaten. Eens per 4 weken heb je een video belafspraak met je Personal Coach, waarin de voortgang wordt besproken en waarin jij doelen stelt voor de volgende weken. Daarnaast zitten er nog veel meer extra’s in om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bijvoorbeeld dagelijks tips en adviezen in de app te zien. 
 

Coaching op afstand. Hoe zit dat dan?​

  • Jouw coach stuurt je een uitnodiging voor een kennismakings-videochat

  • Je krijg uitleg over jouw Personal Lifestyle Plan

  • Chat onbeperkt met jouw Personal Coach

  • Plan de afspraak voor de volgende videochat

  • Elke videochat jouw resultaten en voortgang bespreken

  • Binnen 48 uur jouw trainingsschema’s op maat

ONLINE LIFESTYLE PLAN BIJ
MARC HOGERVORST